Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 10 - Έως 65

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

adidas Adilette

Βρες adidas Adilette Slides και απογείωσε τα summer looks σου!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Unisex

23 Προϊόντα

Επισκέψου τον Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, JDSports.gr, για να απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping. Βρες Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adidas Adilette θα βρω στη JD Sports;

Ακόμα ψάχνεις τα άνετα slides με αναπαυτικό πάτο και να μην γλιστράνε; Βρες Adilette slides της adidas στο JDSports.gr σε σχέδια για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά και στα πιο εκρηκτικά χρώματα! Επίλεξε τις Adillete παντόφλες για τις εμφανίσεις σου στη θάλασσα, τη πισίνα, το κολυμβητήριο ή ακόμα και για να κυκλοφορείς άνετα μέσα στο σπίτι. Η συλλογή αυτή αποτελείται από μαύρα, άσπρα, μπεζ, ροζ, καφέ και επιπλέον colorways με πολλαπλά χρώματα, ενώ είναι κατασκευασμένα με slip on design.

Tι μέγεθος να επιλέξω για adidas Adilette Slides;

Τα adidas Adilette Slides προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και χαρίζουν σούπερ ανάλαφρο βηματισμό. Αυτά τα slides είναι true to size, που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος που παίρνεις συνήθως. Για έξτρα βοήθεια, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος και να βρεις εύκολα και με ακρίβεια το νούμερο που σου ταιριάζει και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK). Είναι σημαντικό να απολαμβάνει και το μικρό σου την άνεση και το στιλ που προσφέρουν τα adidas Adilette, οπότε ακολούθησε την ίδια ακριβώς διαδικασία, και είσαι έτοιμος!

Έχει Ανδρικά adidas Adilette στο JDSports.gr;

Εννοείται πως στη JD Sports θα βρεις Ανδρικά adidas Adilette Slides! Υπάρχει διαθέσιμη μια πλούσια συλλογή από μεγέθη και σχέδια, που θα αναβαθμίσουν τα summer looks σου. Διάλεξε τις adidas Adilette παντόφλες σου στο αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρες, γκρι ή μαύρες, και σίγουρα θα ξεχωρίζεις!

Τι στιλ σε adidas Adilette παιδικά θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr θα βρεις adidas Adilette παιδικά σε διάφορα μοναδικά χρώματα και super cool σχέδια. Προτίμησε τις παντόφλες adidas Adilette σε ροζ και ασημί χρώμα για την μικρή σου, ενώ τα μαύρα και άσπρα Adilette slides θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή του μικρού σου αγοριού! Σε κάθε περίπτωση τα συγκεκριμένα slides προσφέρουν κορυφαία άνεση, με το slip on σχεδιασμό να εξασφαλίζει εύκολη on-and-off εφαρμογή, ώστε να τριγυρνούν ελεύθερα στις καλοκαιρινές τους βόλτες.

Σε τι χρώμα να επιλέξω τα adidas Adilette Slides μου;

Η συλλογή adidas Adilette slides αποτελείται από μαύρα, άσπρα, μπεζ, ροζ, καφέ και επιπλέον colorways με πολλαπλά χρώματα. Επίλεξε μαύρα, άσπρα ή μπεζ για ένα classic style που μπορείς να συνδυάσεις τέλεια με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, ενώ προτίμησε τα ροζ ή καφέ slides για να δώσεις ένα touch of color που θα αναβαθμίσει μέχρι και την πιο απλή καλοκαιρινή σου εμφάνιση.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×