Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 74 - Έως 105

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Jordan Air Legacy 312

Ανακάλυψε τα Jordan Air Legacy 312 sneakers και κάνε level up στο style σου!

7 Προϊόντα

Βρες την TOP συλλογή από Jordan Air Legacy 312 sneakers στη JD Sports, και οδήγησε το στιλ σου σε άλλο level! Ξεχώρισε με μοναδικά colourways και κλέψε τις εντυπώσεις με τα trending designs!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Jordan Air Legacy 312 παπούτσια θα βρω στη JD Sports?

Αν ψάχνεις για το επόμενο sneakerhead essential της συλλογής σου, τα Jordan Air Legacy 312 είναι τα ιδανικά για εσένα. Στη JD Sports θα βρεις τα Air Legacy 312 sneakers της Jordan, με το ιδιαίτερο σχέδιό τους να αποτελεί διαχρονικό trend. Διάλεξε τα αγαπημένα σου στα πιο eye-catching χρώματα, όπως λευκά, γκρι, κόκκινα, μαύρα, αλλά και πολύχρωμα designs για πιο funky style. Προτίμησε τα Jordan Air Legacy 312 Low sneakers για να ολοκληρώσεις κάθε street και casual 'fit σου και να οδηγήσεις το kick rotation σε άλλο επίπεδο!

Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και το signature λουράκι velcro και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα, και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Θα βρω παιδικά Jordan Air Legacy 312 sneakers στη JD Sports?

Η συλλογή Jordan Air Legacy 312 της JD Sports σίγουρα δε θα αφήσει παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους. Τα Παιδικά Jordan Air Lgeacy 312 είναι εδώ για να ολοκληρώσουν την kicks collection των μικρών sneakerheads, χαρίζοντας μοντέρνο στιλ και άνεση. Ανακάλυψε Παιδικά Μεγέθη για Αγόρια και Κορίτσια και κάνε την τέλεια επιλογή για κάθε εμφάνιση. Επίλεξε τα παιδικά Air Legacy 312 Low παπούτσια της Jordan, με κλείσιμο με κορδόνια και με λουράκι velcro και εξασφάλισε εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×