Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 200

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο

Ανακάλυψε Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο και κάνε level up στις επιδόσεις κάθε run σου.

49 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Γυναικεία Running Παπούτσια με προηγμένες τεχνολογίες και high performance σχεδιασμό, ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο θα βρω στη JD Sports;

Είτε είσαι έμπειρη runner είτε κάνεις τα πρώτα βήματά σου στον κόσμο του running για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο για να βρεις τα επόμενα Παπούτσια Τρεξίματος για τις προπονήσεις σου. Στο JDSports.gr θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή από Γυναικεία Παπούτσια Τρεξίματος για διαδρομές σε άσφαλτο ή ανώμαλο έδαφος (Trail Running) σε Exclusive Colorways, για να ξεπεράσεις κάθε προσωπικό σου ρεκόρ. Προηγμένες τεχνολογίες, αναπτυγμένες μετά από έρευνα, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μεγαλύτερη σταθερότητα και περισσότερη στήριξη ενώ θα σου παράσχουν αντικραδασμική προστασία και αναπαυτική εφαρμογή. Βρες το Γυναικείο Style Running Παπουτσιών που ταιριάζει καλύτερα στις διαδρομές σου (Μεγάλες Αποστάσεις, Αγώνες Δρόμου, Καθημερινή Προπόνηση) και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο design. Έπειτα, διάλεξε το κατάλληλο μέγεθος και Drop (σε χιλιοστά), για να απολαμβάνεις τέλεια εφαρμογή σε κάθε σου βήμα.

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Γυναικεία Running Παπούτσια σε Exclusive Colorways και Collections από Top Brands όπως Nike, Fila, On κ.α. Τα πιο high performance Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο σε Top Brands designs βρίσκονται στη JD Sports και περιμένουν όλες του δρομείς για να διαλέξουν το επόμενο ζευγάρι που θα τις στηρίζει και θα τους δίνει ώθηση σε κάθε διαδρομή τους!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×