Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 12 - Έως 200

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

adidas Γυναικεία

Ανακάλυψε adidas Γυναικεία Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ για τις Sporty & Street εμφανίσεις σου.

Ρούχα Παπούτσια Αξεσουάρ T-Shirts Σορτς

323 Προϊόντα
από 5

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από adidas Γυναικεία styles σε Trending Collections και Exclusive Colorways! Για σένα που θέλεις να δημιουργείς τα πιο εντυπωσιακά outfits, δεν έχεις παρά να διαλέξεις μέσα από την τεράστια γκάμα της JD Sports τα adidas παπούτσια και ρούχα σε γυναικεία μεγέθη!


Είτε διαλέξεις adidas Originals, adidas Performance ή adidas Sportswear Γυναικεία Στιλ, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίζεις! Αναζήτησε τα iconic adidas παπούτσια από τις TOP collections του brand, σε μοναδικά colourways όπως λευκά, γκρι, καφέ, κίτρινα, μπεζ, ροζ, μαύρα, ή και πολύχρωμα, που θα ανανεώσουν την kicks collection σου. Ανακάλυψε κορυφαία Γυναικεία Ρούχα adidas για κάθε εποχή, και δημιούργησε τα πιο στιλάτα looks επιλέγοντας το αγαπημένο σου χρώμα, όπως λευκά, χακί, μαύρα, πράσινα, ροζ, μπλε, και πολλά άλλα, και το ιδανικό exclusive design για σένα. Διάλεξε το αγαπημένο σου γυναικείο ζευγάρι παπουτσιών adidas, συνδύασε το τέλεια με τα adidas ρούχα, και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τα streets!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι στιλ σε adidas γυναικεία ρούχα θα βρω στο JDSports.gr;

Στη JD Sports θα ανακαλύψεις τα πιο εντυπωσιακά Γυναικεία Ρούχα adidas, που αποτελούν την τέλεια προσθήκη σε κάθε αθλητικό, casual και street look. Δημιούργησε stand-out εμφανίσεις επιλέγοντας γυναικεία adidas T-Shirts, αμάνικες μπλούζες, μπλούζες με κουκούλα ή χωρίς, ζακέτες, μπουφάν, και πολλά άλλα, που συνδυάζονται τέλεια με τις adidas φόρμες, σορτς, biker σορτς, και cargo pants σε γυναικεία exclusive σχέδια. Ανακάλυψέ τα εδώ και γίνε η queen of the streets!

Τι κάνει τα adidas γυναικεία παπούτσια να ξεχωρίζουν;

Τα adidas γυναικεία παπούτσια είναι μια TOP διαχρονική επιλογή, που έχουν λατρέψει οι sneakerheads για την εξαιρετική τους ποιότητα και το OG στιλ τους. Ανακάλυψε τα πολυαγαπημένα adidas γυναικεία παπούτσια, σε πληθώρα από colourways, που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους, όπως το δημοφιλές T-toe και τα 3-Stripes στο πλαϊνό μέρος, και έχουν γράψει ιστορία. Βρες στο JDSports.gr adidas sneakers γυναικεία, τα οποία μπορούν να φορεθούν στη βόλτα, το γυμναστήριο, το τρέξιμο και όπου αλλού θες. Αποτελούν μια must-have προσθήκη στη συλλογή σου, καθώς είναι ενισχυμένα με τεχνολογίες όπως η BOOST για κορυφαία αντικραδασμική προστασία και επιστροφή ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν αναπαυτικό βηματισμό και άνεση χάρη στην ανάλαφρη ενδιάμεση σόλα με αφρό και τον εσωτερικό πάτο OrthoLite.

Ποιες είναι οι πιο γνωστές συλλογές σε adidas Γυναικεία Παπούτσια;

Η adidas διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από δημοφιλείς collections από παπούτσια αλλά και ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου! Μία αγαπημένη collection adidas γυναικείων παπουτσιών είναι τα Samba, που είναι από τα μεγαλύτερα best sellers του brand, και έχουν αγαπηθεί για το vintage-inspired style τους. Έπειτα, η συλλογή adidas Stan Smith και η adidas Superstar αποτελούν TOP συλλογές, που προτιμώνται από πολλούς για το διαχρονικό στιλ τους. Δεν πρέπει να παραλείψουμε φυσικά τα adidas Gazelle, που έχουν αγαπηθεί από τους sneakerheads για το κορυφαίο street style τους. Τα adidas Ozweego έχουν, επίσης, γνωρίσει τεράστια απήχηση, χάρη στο μοναδικό chunky look τους!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×