Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 28 - Έως 110

Nike Blazer

Ανακάλυψε Nike Blazer Sneakers για Casual Street Εμφανίσεις σε Φοβερά Σχέδια!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Nike Blazer Low '77 Nike Blazer Mid '77

38 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Nike Blazer Παπούτσια και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και exclusive σχέδια!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Από το παρκέ έως τους δρόμους, τα Nike Blazer έχουν αναδειχθεί νικητές σε κάθε game και έφτασαν στο JDSports.gr για να κερδίσουν μια θέση και στην sneaker συλλογή σου. Με την χαρακτηριστική sponge γλώσσα τους και το δερμάτινο ή συνθετικό άνω μέρος τους, τα Nike Blazer εξασφαλίζουν άνεση και ανθεκτικότητα για κάθε σου ‘fit!

Διάλεξε τα ιδανικά Blazer για εσένα μέσα από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και από πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs.

Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι Nike Blazer και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×