Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 9 - Έως 50

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 50 %

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Nike Academy

Ανακάλυψε την hot συλλογή Nike Academy Ρούχα για τις αθλητικές και καθημερινές εμφανίσεις σου!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά T-shirts Σορτς

26 Προϊόντα

Aνακάλυψε τα Nike Academy Ρούχα σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Σχέδια που θα αναβαθμίσουν τα casual και athleisure looks σου. 


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Academy Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις την HOT collection Nike Academy με τα πιο trending ρούχα σε μοναδικά colourways και exclusive σχέδια. Ανακάλυψε Nike Academy ρούχα σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη, ιδανικά για κάθε εποχή, εντός και εκτός γυμναστηρίου. Δημιούργησε τα πιο στιλάτα outfits με τα Nike Academy T-Shirts και τις Μπλούζες με Μακρύ Μανίκι, που συνδυάζονται τέλεια με τις Nike Academy φόρμες, σορτς και βερμούδες. Βασικό χαρακτηριστικό της Nike Academy συλλογής, είναι ότι αποτελείται από ρούχα κατάλληλα για ποδόσφαιρο, καθώς είναι κατασκευασμένα από ελαστικά υφάσματα που χαρίζουν άνετη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων, ενισχυμένα με υδροαπωθητική τεχνολογία που εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μπλε, κ.α., επίλεξε το κατάλληλο νούμερο για σένα και ετοιμάσου να σκοράρεις!

Tι τεχνολογίες έχουν τα Ρούχα Nike Academy;

Τα Ρούχα Nike Academy είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να προσφέρουν κορυφαία άνεση, είτε παίζεις ποδόσφαιρο, είτε είσαι στη βόλτα σου! Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη collection να ξεχωρίζει είναι η Dri-FIT τεχνολογία, χάρη στην οποία απομακρύνεται ο ιδρώτας από το δέρμα ώστε να εξασφαλίζεται σούπερ στεγνή και δροσερή αίσθηση ακόμα και στους πιο έντονους αγώνες ποδοσφαίρου. Στη JD Sports θα ανακαλύψεις μια τεράστια ποικιλία από Nike Academy Ρούχα με Dri-FIT τεχνολογία, που θα σου χαρίσουν την άνεση και το στιλ που χρειάζεσαι!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×