Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 25 - Έως 160

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Γυναικείες Ζακέτες

Ανακάλυψε Γυναικείες Ζακέτες για τις Casual, Street και Αθλητικές εμφανίσεις σου. 

23 Προϊόντα

Βρες τη μεγαλύτερη συλλογή Γυναικείων Ζακετών με κουκούλα ή χωρίς και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικείες Ζακέτες θα βρω στη JD Sports;

Οι ζακέτες είναι τα απόλυτα staples για κάθε Γυναικεία γκαρνταρόμπα και στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από Exclusive designs που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις είτε βρίσκεσαι στο γυμναστήριο είτε στον δρόμο. Δεν έχει σημασία αν το στιλ σου είναι αθλητικό ή Street, σημασία έχει ότι εδώ θα βρεις το πιο cool σχέδιο ζακέτας με κουκούλα ή χωρίς. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο colorway με συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων για ένα πιο funky vibe. Έπειτα, διάλεξε την γραμμή (κανονική, στενή, φαρδιά) που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα με κλείσιμο φερμουάρ για να εξατομικεύεις την εφαρμογή της.

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Γυναικείες Ζακέτες σε designs από Exclusive Brands όπως Hoodrich, Pink Soda Sport, McKenzie και Supply & Demand αλλά και από αλλά Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas, The North Face, Puma, Under Armour κ.α. H πιο cool συλλογή από Ζακέτες με Κουκούλα ή χωρίς Κουκούλα από Premium Fashion και Street Style Brands βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να δημιουργήσεις το επόμενο sporty ή street 'fit σου και να γίνεις η απόλυτη Queen of the Streets!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×