Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 36 - Έως 130

Nike Tech Fleece

Ανακάλυψε Nike Tech Fleece Ρούχα σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Μεγέθη και Στιλ!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Ζακέτες Φόρμες  

84 Προϊόντα
από 2

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Ρούχα Nike Tech Fleece και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και exclusive σχέδια! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Tech Fleece Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από Nike Tech Fleece Ρούχα σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Μεγέθη. Ιδανικά τόσο για χειμερινές αλλά και για πιο ανοιξιάτικες εμφανίσεις τα staples της συλλογής Tech Fleece δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Διάλεξε το ιδανικό style από Nike Tech Fleece Ρούχα ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από ζακέτες, φόρμες, φούτερ, μπλούζες με κουκούλα και σορτς. Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινo, πράσινο, κίτρινo, πορτοκαλί, μωβ κα. Διάλεξε κανονική, στενή ή φαρδιά εφαρμογή στο ιδανικό μέγεθος για εσένα και το αγαπημένο σου Nike Tech Fleece Ρούχο και ετοιμάσουν να κατακτήσεις τους δρόμους με ένα OG street-ready look.

Τι Nike Tech Fleece Φόρμες και Set θα ανακαλύψω στη JD Sports;

Οι Φόρμες και τα Σετ Φόρμες αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής Nike Tech Fleece, καθώς χαρίζουν full ζεστασιά και ένα ολοκληρωμένο 'fit που δεν περνάει απαρατήρητο. Στη JD Sports θα ανακαλύψεις Nike Tech Fleece Φόρμες και Σετ σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Μεγέθη, για να απολαμβάνεις κορυφαίο στιλ σε κάθε στιγμή της ημέρας σου.

Θα βρω Nike Tech Fleece Zακέτες;

Στo JDSports.gr η Nike Tech Fleece Ζακέτες έχουν μια ξεχωριστή θέση, γι' αυτό θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από Trending και Exclusive Colorways που υπόσχονται να σου χαρίσουν άνεση και TOP street style. Απόλαυσε την άνεση του φλις υφάσματος σε συνδυασμό με την full κάλυψη που σου προσφέρει η κουκούλα και το κλείσιμο με φερμουάρ! Aνακάλυψε Ανδρικές, Γυναικείες και Παιδικές Nike Tech Fleece ζακέτες στο αγαπημένο σου χρώμα και συνδυασέ τες με το αντίστοιχο παντελόνι φόρμας!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της συλλογής Nike Tech Fleece;

Η Collection Nike Tech Fleece είναι συνώνυμη του μοντέρνου Street Style και της άνεσης. Ρούχα κατασκευασμένα από φλις ύφασμα υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας τα τελευταία trends, τα Tech Fleece της Nike αποτελούν απαραίτητη προσθήκη για την γκαρνταρόμπα σου. Εκτός από το premium φλις ύφασμά τους, διακρίνονται για το χαρακτηριστικό design τους με μια επιπλέον τσέπη με κλείσιμο φερμουάρ καθώς και για τις προσθήκες μαύρων γεωμετρικών λεπτομερειών.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×