Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 54 - Έως 130

Nike Air Huarache

Ανακάλυψε Nike Air Huarache Sneakers σε Κορυφαία Styles για άνετα Street Looks! 

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

11 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από ΠαπούτσιαNike Air Huarache και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot σχέδια! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Ποιά Nike Air Huarache θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις Nike Air Huarache Παπούτσια για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά σε staple colorways και Exclusive designs, που δε θα βρεις πουθενά αλλού. Ανακάλυψε το ιδανικό στυλ Nike Air Huarache Sneakers για τα καθημερινά σου ‘fits, διαλέγοντας το από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, γκρι, μπεζ κα. Ετοιμάσου να απολαύσεις τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια διαλέηοντας το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι Παπούτσια Air Huarache από τη Nike και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Huarache Γυναικεία;

Τα πιο απαραίτητα Nike Air Huarache Γυναικεία Παπούτσια είναι μέρος της συλλογής της JD Sports. Ανακάλυψε Γυναικεία Huarache και αναβάθμισε τα καθημερινά street 'fits σου προσθέτοντας μια φρεσκάδα... από το μέλλον. Το φουτουριστικό design των Nike Air Huarache εξασφαλίζει κορυφαίο style και αναπαυτική εφαρμογή. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και το κατάλληλο μέγεθος και ετοιμάσου να γίνεις η επόμενη Queen of The Streets!

Τι Παιδικά Nike Air Ηuarache να διαλέξω;

Αναβάθμισε τα καθημερινά looks του μικρού σου, με ένα ζευγάρι Nike Air Huarache. Διάλεξε Παιδικά Nike Air Huarache σε ένα παιχνιδιάρικό colorway με πολλές αποχρώσεις και χρωματιστά Swoosh ή ένα κλασσικό μονόχρωμο σχέδιο που ταιριάζει με κάθε 'fit. Βρες μια ποικιλία από Nike Air Huarache σε μεγέθη ιδιανικά για παιδιά βρεφικής, προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας στο JDSports.gr και δώσε άλλο αέρα σε κάθε στιγμή της ημέρας τους.

Ποιά είναι τα Χαρακτηριστικά των Nike Air Huarache;

Τα Nike Huarache είναι γνωστά για το ξεχωριστό φουτουριστικό design και τον super άνετο σχεδιασμό τους. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Huarache είναι η απίστευτα αναπαυτική εφαρμογή τους, που παρέχεται χάρη στην κατασκευή του άνω μέρους από νεοπρένιο που αγκάλιαζει μαλακό το πόδι και την εσωτερική επένδυση που εξασφαλίζει ελαφριά αίσθηση. Από μια τόσο διάσημη Collection, όπως η Nike Air Huarache, δε θα μπορούσε να λείπει η signature τεχνολογία Nike Air πoυ εγγυάται αντικραδασμική προστασία και ξεκούραστα βήματα!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×