Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 27 - Έως 120

adidas Superstar

Ανακάλυψε adidas Superstar Sneakers για Casual Street Εμφανίσεις!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

18 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Παπούτσια adidas Superstar για Άνδρες, Αγόρια, Κορίτσια και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Νιώσε και εσύ Superstar αναβαθμίζοντας τα καθημερινά σου ‘fits με τα adidas Superstar, τα απόλυτα must-have sneakers. Με άνω μέρος από δέρμα και συνθετικό υλικό εγγυώνται σίγουρη επιτυχία σε κάθε σου εμφάνιση!

Διάλεξε τα ιδανικά adidas Superstar Sneakers για εσένα μέσα από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και από πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs.

Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια ή λουράκια velcro και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι adidas Superstar Παπούτσια και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×