Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 70 - Έως 220

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 50 %

Timberland Παπούτσια

Ανακάλυψε Timberland Μποτάκια και ολοκλήρωσε τα πιο cool winter looks!

8 Προϊόντα

Ανακάλυψε μια τεράστια συλλογή από Timberland Μποτάκια και απόλαυσε κορυφαία άνεση και προστασία, με Trending Styles και Top Collections. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Timberland Παπούτσα θα βρω στη JD Sports?

Αν ψάχνεις τα ιδανικά Timberland παπούτσια που θα γίνουν η Νο1 επιλογή σου για τη χειμερινή σεζόν, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Στο JDSports.gr θα βρεις Ανδρικά Timberland Μποτάκια στα πιο cool σχέδια της σεζόν και θα εξασφαλίσεις άνεση και κορυφαία προστασία κατά της βροχής και του κρύου. Το ανθεκτικό και αδιάβροχο άνω μέρος των Timberland Παπουτσιών σε συνδυασμό με την ζεστή εσωτερική επένδυση χαρίζουν σούπερ ζεστή και snug αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα βήματά σου απαλά και ανάλαφρα χάρη στις τεχνολογίες στην ενδιάμεση σόλα. Βρες τα σε mid ή high designs και διάλεξε το κατάλληλο μέγεθος για εσένα καθώς και το χρώμα της προτίμησής σου, όπως μαύρο, καφέ, πορτοκαλί, κ.α.

Τι Timberland συλλογές θα βρω στη JD Sports?

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο top trending Collections της Timberland. Όλα τα hot μποτάκια Timberland που ψάχνεις, σε μια ποικιλία από staple colorways και exclusive σχέδια, βρίσκονται εδώ. Ανακάλυψε κορυφαία στιλ από συλλογές όπως η Premium, η Euro Sprint Trekker, η Euro Sprint Hiker, και πολλές άλλες!

Τι νούμερο να διαλέξω για τα Timberland Παπούτσια μου;

Για να απολαμβάνεις την comfy εφαρμογή και την εξαιρετική προστασία που έχουν να προσφέρουν τα Timberland παπούτσια, είναι σημαντικό να διαλέγεις το κατάλληλο μέγεθος για σένα. Τα Timberland Μποτάκια είναι σχεδιασμένα σε φαρδιά γραμμή, που σημαίνει ότι είναι καλό να διαλέγεις μισό ή ένα νούμερο μεγαλύτερο από εκείνο που επιλέγεις συνήθως. Για έξτρα βοήθεια, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που υπάρχει στη σελίδα κάθε προϊόντος και με βάση τις οδηγίες να βρεις το κατάλληλο νούμερο για εσένα, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×