Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 13 - Έως 48

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 43 %

Under Armour Tech

Βρες τα αγαπημένα σου Under Armour Tech Ρούχα και απογείωσε τα sporty και street 'fits σου!

16 Προϊόντα

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία από Under Armour Tech Ρούχα για να απολαμβάνεις άνεση και iconic style σε κάθε σου εμφάνιση. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Under Armour Tech Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr θα βρεις μοναδικά ρούχα Under Armour από την κορυφαία collection Tech σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά, αλλά και Βρεφικά μεγέθη, που θα γίνουν ο καλύτερός σου σύμμαχος στο γυμναστήριο και στις καθημερινές δραστηριότητες. Αναβάθμισε την γκαρνταρόμπα σου με Under Armour Tech T-Shirts, Μπλούζες με Μακρύ Μανίκι και Σετ Φόρμας από σούπερ ανθεκτικά και ποιοτικά υφάσματα, με πρωταγωνιστή την τεχνολογία UA με υδροαπωθητικές ιδιότητες. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ ή πολύχρωμο colourway, με το signature λογότυπο του brand να δίνει την υπογραφή του ή με ανακλαστικές λεπτομέρειες που δίνουν μια τέλεια πινελιά.

Eίναι τα Under Armour Tech κατάλληλα για γυμναστική;

Αν ψάχνεις για ρούχα που θα εκτοξεύσουν τις επιδόσεις σου στο γυμναστήριο, τα Under Armour Tech είναι τα ιδανικά για σένα! Χάρη στο λείο και αναπνεύσιμο ύφασμά τους, τα Under Armour Tech Ρούχα χαρίζουν ανάλαφρη και άνετη αίσθηση και εξασφαλίζουν πλήρη ελευθερία κινήσεων κατά την διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων. Είναι εμπλουτισμένα με τεχνολογία UA, η οποία απορροφά γρήγορα τον ιδρώτα και προσφέρει στεγνή και δροσερή αίσθηση, ώστε να νιώθεις αυτοπεποίθηση ακόμα και στα πιο έντονα workouts. Απόκτησέ τα εδώ!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×