Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 24 - Έως 160

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Μπασκετικά Παπούτσια

Ανακάλυψε Μπασκετικά Είδη σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Στιλ. Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Είδη Basketball και διάλεξε το πιο cool και πρακτικό σχέδιο για το παρκέ, από μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections για Basketball Players!

72 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Παπούτσια για Μπασκετ

Ανακάλυψε μπασκετικά παπούτσια για την προπόνηση ή τις basketball inspired εμφανίσεις σου. Στη JD Sports θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μπασκετικά παπούτσια, στα καλύτερα basketball brands. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Tι Μπασκετικά Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μεγάλη ποικιλία από Παπούτσια για Μπάσκετ σε σχέδια για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά. Βρες TOP Μπασκετικά Styles με κορυφαίες τεχνολογίες για υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη σταθερότητα και μοναδική αίσθηση στήριξης. Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, πράσινο, την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα.

Tι Brands για Μπασκετικά Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις ανδρικά, γυναικεία και παιδικά παπούτσια για τρέξιμο σε σχέδια από τα αγαπημένα σου Brands όπως Nike, adidas Performance κ.α. Μια από τις πιο εκρηκτικές συλλογές Μπασκετικών Παπουτσιών βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για ακόμα περισσότερα scores!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×