Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 55 - Έως 65

Nike Waffle One

Αναβάθμισε τα looks σου με Nike Waffle One Παπούτσια σε Ανδρικά και Γυναικεία colorways!

3 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Waffle One θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις Nike Waffle One Sneakers σε Ανδρικά και Γυναικεία Μεγέθη, που θα χαρίσουν άνεση και κορυφαίο style σε κάθε σου 'fit. Τα Nike Waffle One έχουν sports inspired σχεδιασμό, με super comfy εφαρμογή και ανάλαφρη αίσθηση χάρη στο mesh άνω μέρος και τη waffle εξωτερική τους σόλα. Παράλληλα, αναβαθμίζονται με μοντέρνα στοιχεία όπως ο συνδυασμός υφασμάτων στο άνω μέρος και το έντονο πλαϊνό Swoosh logo. Για να απολάυσεις το τέλειο 'fit με τα Waffle One της Nike δεν έχεις παρά να διαλέξεις το αγαπημένο σου colorway όπως μαύρο, άσπρο, γκρι κ.α. και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα. Στο JDSports.gr σίγουρα θα βρεις το ζευγάρι που θα πληροί τις προδιαγραφές για να γίνει μέρος της προσωπικής σου συλλογής!

Υπάρχουν Nike Waffle One με έκπτωση στη JD Sports;

Στην προσπάθειά μας να σου προσφέρουμε τα πιο hot pieces στο καλύτερο deal για εσένα, εξασφαλίσαμε μοναδικά Nike Waffle One colorways σε μειώμενες τιμές, στις οποίες δε θα μπορείς να αντισταθείς. Επωφελήσου από τα καλύτερα markdowns που θα βρεις για τα Nike Waffle One Sneakers και κάνε δικό σου ένα ζευγάρι που θα γίνει η go-to καθημερινή σου επιλογή!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×