Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 35 - Έως 80

adidas Nizza

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, με Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

3 Προϊόντα

Στη JD Sports έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα sneakers της adidas Nizza σειράς σε μια ποικιλία από σχέδια και μεγέθη. Επίλεξε ανάμεσα σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά μοντέλα γεμάτα χρώματα και ζωντάνια! Τα χρώματα ποικίλουν μεταξύ άσπρα, μαύρα, γκρι και πολύχρωμα colorways. Τα low-cut σχέδια Nizza της adidas, κρύβουν άνεση σε κάθε βήμα.

Στο JDSports.gr βρίσκεις sneakers της adidas Nizza collection σε μεγέθη για μικρούς και μεγάλους. Στη βραδινή σου έξοδο, στη δουλειά αλλά και στην προπόνηση τα παπούτσια αυτά, έχουν τόσο άψογη αισθητική όσο και άνεση. Στο άνω μέρος αυτού του retro στυλ, πρωταγωνισοτύν δερμάτινα υλικά, καμβάς, ενώ η εξωτερική τους σόλα είναι kατασκεαυσμένη από καουτσούκ που την καθιστά ανθεκτική. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι Nizza από την adidas στην συλλογή σου, απογειώνοντας κάθε outfit!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×