Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 15 - Έως 30

Nike Τσαντάκια

Ανακάλυψε Nike Τσαντάκια που θα αναβαθμίσουν τις Casual, Sporty και Street Εμφανίσεις σου.

11 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Nike τσαντάκια και διάλεξε το αγαπημένο σου, για να έχεις πρακτικότητα και super cool style όπου κι αν βρίσκεσαι. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι στιλ σε Nike Τσαντάκια έχει στο JDSports.gr;

Το JDSports.gr είναι το ιδανικό μέρος για να βρεις το αγαπημένο σου Nike τσαντάκι, που θα ολοκληρώσει τα street ‘fits σου. Τα μικρά τσαντάκια είναι ένα τέλειο αξεσουάρ που προσθέτει πρακτικότητα και κορυφαίο στιλ σε κάθε σου εμφάνιση. Διάλεξε μια τσάντα μέσης ή μια χιαστί τσάντα για να έχεις πάντα μαζί σου οτιδήποτε χρειάζεσαι, όπως τα κλειδιά, το κινητό και το πορτοφόλι σου. Οι mini bags κλείνουν με φερμουάρ ώστε να αποθηκεύεις τα πράγματά σου με ασφάλεια, και ρυθμιζόμενο λουράκι για προσαρμοσμένη εφαρμογή. Διάλεξε τα Nike τσαντάκια με το signature Nike branding σε έντονο graphic σχέδιο, ή προτίμησε ένα τσαντάκι με διακριτικό λογότυπο, ανάλογα με το στιλ που θες να ολοκληρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις τα Nike τσαντάκια σε μια μεγάλη ποικιλία από colourways, όπως γκρι, μαύρα, μπλε, ροζ, και πολλά άλλα!

Να πάρω Nike τσαντάκι μέσης ή τσαντάκι ώμου;

Στη JD Sports θα βρεις μια πλούσια ποικιλία από τσαντάκια μέσης και τσαντάκια ώμου, που θα περάσουν τα looks σου στο επόμενο επίπεδο! Τα Nike τσαντάκια μέσης βολεύουν αρκετά όταν θέλεις να έχεις τελείως ελεύθερο το πάνω μέρος του σώματός σου, ενώ τα χιαστί τσαντάκια ώμου της Nike σου προσφέρουν έξτρα ασφάλεια, καθώς νιώθεις ότι έχεις τα πράγματα σου κοντά σου. Και τα δύο είδη είναι ένας βολικός και στιλάτος τρόπος να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα αντικείμενα, χωρίς να κουβαλάς μεγάλες τσάντες πλάτης, ή να τα αποθηκεύεις στις τσέπες σου με τον κίνδυνο να χαθούν. Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες από μικρά τσαντάκια, οπότε διάλεξε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και το στιλ σου!

Θα βρω Nike Τσαντάκια Χιαστί στη JD Sports;

Εννοείται πως στη JD Sports θα βρεις Nike τσαντάκια χιαστί σε διάφορα σχέδια και μοναδικούς χρωματισμούς. Ανακάλυψε τα τσαντάκια ώμου της Nike που διαθέτουν κλείσιμο με φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση και ρυθμιζόμενο λουράκι για να προσαρμόζεις την εφαρμογή ακριβώς όπως θέλεις. Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και σχέδιο, και ετοιμάσου να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Σε τι χρώματα θα βρω Nike τσαντάκια στο JDSports.gr;

Ανακάλυψε στο JD Sports τα πιο cool Nike mini bags σε τέλεια σχέδια και colourways. Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως γκρι, μαύρα, μπλε, ροζ, κ.α., και ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου. Μπορείς να διαλέξεις τα μαύρα ή γκρι Nike τσαντάκια για classic look, ή εκείνα σε μπλε ή ροζ colourway, για να δώσεις μια τέλεια χρωματιστή πινελιά στο στιλ σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×