Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 18 - Έως 130

Nike Φόρμες

Ανακάλυψε Nike Φόρμες και δημιούργησε Street Style και Αθλητικά looks!

Ανδρικές Γυναικείες Παιδικές Παντελόνια Σετ Nike Tech Fleece Nike Sportswear

159 Προϊόντα
από 3

Στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή από Nike φόρμες σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά σχέδια. Διάλεξε σε άνετη γραμμή το 'fit που σου ταιριάζει ανάμεσα σε κορυφαίες Συλλογές και Exclusive στη JD! Το JDSports.gr είναι ο Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion. Εδώ θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, ενώ θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Φόρμες θα βρω στη JD Sports;

Θα βρεις μια ποικιλία σε Nike φόρμες, για την γυμναστική, το τρέξιμο, για κάθε μέρα. Fleece φόρμες, Βαμβακερές φόρμες και πολλά ακόμα σχέδια στα αγαπημένα σου χρώματα. Επίλεξε ανάμεσα σε άσπρες, μαύρες, κόκκινες, μπλε, καφέ, χακί, ροζ, γκρι, ή ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων για ένα πιο retro vibe. Μια φόρμα πρέπει να είναι άνετη, και στη JD Sports θα βρεις  την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα καθώς και το κατάλληλο μέγεθος.

Είναι κατάλληλες οι φόρμες Nike για γυμναστική και καθημερινή χρήση;

Κάνοντας δικό σου το ιδανικό σχέδιο φόρμας Nike, "ξεκλειδώνεις" πολλές επιλογές ως προς το styling και την χρήση της. Οι φόρμες Nike είναι κατάλληλες τόσο για γυμναστική, όσο και για καθημερινή, χαλαρή χρήση. Ανάλογα με το design που θα επιλέξεις μπορείς να αθληθείς αλλά και να δημιουργήσεις day-to-night looks.

Αναλυτικότερα, ένα από τα μεγαλύτερα trend της χρονιάς είναι το casualwear. Τα άνετα ρούχα, που κάποτε φοριούνταν μόνο στο γυμναστήριο, πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της all-day καθημερινότητάς μας. Από τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, έως τις δουλειές στην πόλη ακόμα και τη χαλαρή έξοδο το βράδυ... οι φόρμες μπορούν να γίνουν ένα core-piece κάθε στιγμής ακολουθώντας το κατάλληλο styling.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Nike φορμών και των Nike joggers;

Η διαφορά μεταξύ μιας Nike φόρμας και των Nike joggers βρίσκεται στα ρεβέρ. Ενώ οι φόρμες έχουν ίσιο ή flare τέλειωμα όπως ένα παντελόνι, τα joggers διαθέτουν τελείωμα με λάστιχο στα ρέβερ προσφέροντας πιο σταθερή εφαρμογή. Ωστόσο και τα δύο styles εγγυώνται άνεση και κορυφαίο look καθώς έχουν την υπογραφή της Nike!

Υπάρχουν διαθέσιμες exclusive Nike φόρμες και σετ φόρμας;

Στη JD Sports θα βρεις exclusive σχέδια από Nike φόρμες και σετ φόρμας σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά σχέδια. Μοναδικά designs και ξεχωριστά colorways, που θα βρεις αποκλειστικά στη JD σε περιμένουν για να τα ανακάλυψεις. Μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις την επόμενη αγαπημένη σου Nike φόρμα σε ένα style που δε θα βρεις πουθένα αλλού!

Ποιές collection σε Nike φόρμες θα βρω στη JD;

Μια μεγάλη ποικιλία από Nike φόρμες σε high-demand συλλογές βρίσκεται στη JD, για εσένα που αγαπάς το sportswear και το street style. Eπίλεξε φόρμες Nike Air για streetwear looks, προτίμησε παντελόνια φόρμας Nike Academy για τις προπόνησεις ποδοσφαίρου ή Nike Dri-FIT για κάθε αθλητική σου δραστηριότητα. Κάνε δική σου μια φόρμα Nike Tech Fleece και γίνε μέρος του μεγαλύτερου fashion trend ή stay chill and casual με την all-time-classic συλλογή Nike Sportswear.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×