Επιστροφή Προϊόντων

Μου έκαναν ένα δώρο το οποίο θέλω να επιστρέψω, τι πρέπει να κάνω;

Έχεις 60 ημέρες για να επιστρέψεις το δώρο σου από τον χώρο σου, ένα κατάστημα JD ή της συνεργαζόμενη Courier έχοντας απαραιτήτως μαζί σου την κάρτα αλλαγής. Εάν δεν έχουμε ακόμα κατάστημα στην πόλη σου επικοινώνησε με την ομάδα της JD!

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση! Εσώρουχα, μάσκες, καθαριστικά παπουτσιών και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής!

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν σε ένα φυσικό κατάστημα JD Sports;

Έλα στο κοντινότερο κατάστημα JD Sports, με το προϊόν που θέλεις να επιστρέψεις και το παραστατικό της αγοράς του. Επίλεξε το νέο fit’ που θέλεις να αγοράσεις. Είσαι έτοιμος/η να πραγματοποιήσεις την επιστροφή σου στο ταμείο, πληρώνοντας τυχόν διαφορά τιμής!

Εσώρουχα και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Αν δεν έχω τη δυνατότητα να επισκεφτώ κάποιο κατάστημα πώς μπορώ να κάνω την επιστροφή;

No worries! Έλεγξε τα βήματα στο έντυπο οδηγιών επιστροφής, μέσα στον φάκελο που συνόδευε την παραγγελία σου!

Αν έχω χάσει ή πετάξει τη φόρμα επιστροφής προϊόντων τι μπορώ να κάνω;

Σε αυτή την περίπτωση για να εκτυπώσεις ξανά τη φόρμα επιστροφής πατήστε εδώ. Εναλλακτικά, αν δεν έχετε την δυνατότητα εκτύπωσης, επικοινώνησε με το ομάδα της JD!

Επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα συμπληρωμένη!

Πώς στέλνω τα προϊόντα πίσω στην εταιρεία σας;

Από Ελλάδα: Επισκέψου το πλησιέστερο σε εσένα από τα 250+ καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής και στείλτε το δέμα με δική μας χρέωση στην εξής διεύθυνση: jdsports.gr, ΘΕΣΗ ΜΑΓΟΥΛΑ/ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, Τ.Κ. 19300.

* Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.


Από Κύπρο: Η επιστροφή πραγματοποιείται με χρέωση αποστολέα, με οποιαδήποτε εταιρεία μεταφορών επιθυμείς. Συσκεύασε κατάλληλα το προϊόν μαζί με αντίγραφο του παραστατικού αγοράς και χρησιμοποίησε την διεύθυνση jdsports.gr, ΘΕΣΗ ΜΑΓΟΥΛΑ/ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, Τ.Κ. 19300, Τηλέφωνο: 2811 808 889 ώστε μόλις το παραλάβουμε κι εγκριθεί η επιστροφή σου να επιστρέψουμε την αξία του (τυχόν έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας δεν επιστρέφονται). Επίλεξε εταιρεία που παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας του δέματός σου!

Μπορώ να επιστρέψω ένα μέρος της παραγγελίας μου;

Φυσικά, αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα επιστροφής προϊόντων που έλαβες με την παραγγελία σου.

Επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα συμπληρωμένη.

Για επανεκτύπωση της φόρμας επιστροφής προϊόντων πατήστε εδώ.

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα προϊόν;

Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 60 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς.

Πώς μπορώ να επιλέξω άλλο προϊόν;

• Επισκέψου ένα κατάστημα JD Sports

• Αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα κι επιθυμείς να γίνει παράδοση στο χώρο σου ή παραλαβή από το πλησιέστερό σε εσένα από τα 250+ καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής τότε επιλέξτε «κουπόνι επιστροφής» και συσκεύασε κατάλληλα το προς επιστροφή προϊόν μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής. Κάλεσε το ή επισκέψου στο πλησιέστερό καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής και στείλε το δέμα με δική μας χρέωση στη διεύθυνση: jdsports.gr, ΘΕΣΗ ΜΑΓΟΥΛΑ/ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, Τ.Κ. 19300, Τηλέφωνο: 2811 808 889. Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας κι εγκριθεί η επιστροφή σας θα λάβετε μέσω email και/ ή sms το κουπόνι επιστροφής σας το οποίο θα εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας.
Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.


Πώς μπορώ να κάνω αλλαγή μεγέθους;

• Απλά ελάτε στο πλησιέστερό σας κατάστημα JD Sports.

Αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα κι επιθυμείτε να γίνει παράδοση στο χώρο σας ή παραλαβή από το πλησιέστερό σας από τα 250+ καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής τότε επιλέξτε «άλλο μέγεθος» στην φόρμα επιστροφής προϊόντων συμπληρώνοντας στην διπλανή στήλη το επιθυμητό μέγεθος. Συσκευάστε κατάλληλα το προς επιστροφή προϊόν μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής και καλέστε το ή μεταβείτε στο πλησιέστερό σας από τα 250+ καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής για να στείλετε το δέμα με δική μας χρέωση στη διεύθυνση: jdsports.gr, ΘΕΣΗ ΜΑΓΟΥΛΑ/ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, Τ.Κ. 19300, Τηλέφωνο: 2811 808 889. Θα καταχωρήσουμε την παραγγελία σου για το νέο μέγεθος μόλις παραλάβουμε το δέμα κι εγκριθεί η επιστροφή ενώ σε περίπτωση που το μέγεθος δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο ένα μέλος από την ομάδα της JD θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί soy προκειμένου να σε ενημερώσει σχετικά και να σας προτείνει εναλλακτικές!

Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Πώς θα λάβω το κουπόνι επιστροφής;

Το κουπόνι επιστροφής είναι ένας κωδικός που θα λάβεις μέσω e-mail και/ή sms μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν κι εγκρίνουμε την επιστροφή του!

• Αν έχει γίνει online παραγγελία, τότε θα το λάβεις μέσω e-mail και/ή sms.

• Αν η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά τότε το κουπόνι επιστροφής θα έρθει μέσω sms στο κινητό που μας έχεις δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι επιστροφής;

• Στο τελευταίο βήμα της online παραγγελίας καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού στο ειδικό πεδίο κι έπειτα κάνε κλικ ακριβώς δίπλα στο σύμβολο της ανανέωσης.

• Αν η παραγγελία γίνει τηλεφωνικά/ μέσω Facebook/ Instagram/ email/ φόρμας επικοινωνίας τότε ενημερώστε τον εκπρόσωπό μας για τον κωδικό του κουπονιού επιστροφής που έχετε λάβει.

Είχα ζητήσει κουπόνι επιστροφής και μόλις το έλαβα. Άλλαξα γνώμη και θέλω επιστροφή χρημάτων. Τι πρέπει να κάνω;

Επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προκειμένου να ακυρώσουμε το κουπόνι σου και να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής:

• Αν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή ή μέσω τράπεζας τότε τα χρήματα επιστρέφονται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.

• Αν έχεις πληρώσει μέσω Klarna, πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal τότε τα χρήματα επιστρέφονται με τον αντίστοιχο τρόπο.

Στη νέα παραγγελία που θα κάνω με χρήση του κουπονιού επιστροφής θα χρεωθώ έξοδα μεταφοράς;

Η νέα παραγγελία θα καταχωρηθεί με Δωρεάν Μεταφορικά. Αμέσως μετά την σωστή καταχώρηση και την επιτυχή εξαργύρωση του κουπονιού επιστροφής, θα προκύψουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Το κουπόνι επιστροφής έχει ημερομηνία λήξης;

Όχι! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις.

Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων και όχι έκδοση κουπονιού;

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη επιλογή στη φόρμα επιστροφής προϊόντω!

• Αν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή συμπλήρωσε και τα στοιχεία του λογαριασμού σου στα αντίστοιχα πεδία στη φόρμα επιστροφής προϊόντων.

Πώς θα μου επιστραφούν τα χρήματα;

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής:

• Αν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή ή μέσω τράπεζας τότε τα χρήματα επιστρέφονται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

• Αν έχεις πληρώσει μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal τότε τα χρήματα επιστρέφονται με τον αντίστοιχο τρόπο.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή των χρημάτων σου και από πλευράς μας η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το δέμα σου! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώσουμε με sms μόλις ολοκληρωθεί από πλευράς μας η διαδικασία.

Τονίζουμε ότι η εμφάνιση του ποσού στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα εξαρτάται πάντα από την εκδότρια τράπεζα και συνήθως χρειάζονται 2-4 εργάσιμες από την λήψη του sms για την ολοκλήρωση των από μέρους μας ενεργειών.


To jdsports.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απορρίψει επιστροφές που στάλθηκαν ή κοινοποιήθηκαν μετά από την προθεσμία επιστροφής ή επιστροφές ειδών που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν όταν απεστάλησαν από τις εγκαταστάσεις μας ή επιστροφές προϊόντων χωρίς τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής προϊόντων καθώς κι επιστροφές ειδών (εσώρουχα, κάτω μέρος μαγιό & κάλτσες) που για λόγους υγιεινής δεν μπορούν να επιστραφούν στην αποθήκη μας.


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×