Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 13 - Έως 15

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικές Κάλτσες

Ανακάλυψε Παιδικές και Βρεφικές Κάλτσες για Casual και Αθλητικές Εμφανίσεις!

2 Προϊόντα

Βρες τη μεγαλύτερη συλλογή από Κάλτσες για Αγόρια και Κορίτσια για να διαλέξεις το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping. Σε περιμένουν Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Παιδικές Κάλτσες θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr θα ολοκληρώσεις κάθε 'fit του μικρού σου σου χάρη στη μεγάλη ποικιλία από Παιδικές Κάλτσες. Βρες τις ιδανικές Παιδικές και Βρεφικές Κάλτσες για αθλητικά ή καθημερινά looks σε σχέδια από Top Brands και JD Exclusive Collections, για cool style και άνεση. Διάλεξε ένα σετ από κάλτσες για αγόρια ή κορίτσια μικρής ή εφηβικής ηλικίας σε συσκευασία των δύο τεμαχίων ή σε πρακτικά packs με 2,3,4,5 ή 6 ζευγάρια για τέλεια εφαρμογή, κάθε μέρα. Διάλεξε το αγαπημένο χρώμα του παιδιού σου, όπως μαύρο, άσπρο, καφέ, κίτρινο, πράσινο ή ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων. Στη JD Sports σίγουρα θα βρεις τoν τύπο κάλτσας που ταιριάζει καλύτερα στο μικρό σου και τις ανάγκες του, όπως κοντές κάλτσες, με μήκος ως στον αστράγαλο, ψηλές κάλτσες, με μήκος ως την γάμπα κ.α.

Tι Brands από Παιδικές Κάλτσες θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Παιδικές Κάλτσες σε σχέδια από Exclusive Brands όπως McKenzie αλλά και από αλλά Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas κ.α. H πιο cool συλλογή από Premium Fashion και Street Style Κάλτσες για Παιδιά βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει όλους τους μικρούς μας φίλους για να προσθέσει άνεση στα καθημερινά τους looks!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×