Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 9 - Έως 150

Παιδικά Nike Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

Μην χάσεις τα απόλυτα παιδικά must-haves της Nike!

Παπούτσια Ρούχα Για Αγόρια Για Κορίτσια T-Shirts Φόρμες & Σετ

419 Προϊόντα

Βρες μια τεράστια ποικιλία Παιδικών Nike για Casual και Sporty Looks, για Αγόρια και Κορίτσια, και διάλεξε το πιο cool style ανάμεσα σε Exclusive Collections για Παιδιά και Εφήβους! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Παιδικά Nike Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Το JDSports.gr είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις μια ανανέωση στη γκαρνταρόμπα του παιδιού σου, και να διαλέξεις μοναδικά styles μέσα από μια τεράστια ποικιλία από exclusive collections! Ανακάλυψε τα πιο cool παιδικά Nike ρούχα, και διάλεξε το αγαπημένο του χρώμα, όπως άσπρα, γκρι, καφέ, κόκκινα, μαύρα, μπεζ, μπλε, μωβ, ροζ, και πολλά άλλα. Επίλεξε την κατάλληλη εφαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, αλλά και το ιδανικό μέγεθος σύμφωνα με την ηλικία του. Δημιούργησε τέλεια outfits για το σχολείο, τις απογευματινές δραστηριότητες και την βόλτα, διαλέγοντας ανάμεσα σε εντυπωσιακά σχέδια από Παιδικά Nike T-Shirts, φόρμεςμπλούζες με κουκούλα ή χωρίς, ζακέτες, κολάν, σορτς, μπουφάν, φορέματα, κ.α.

Τι Παιδικά Nike Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μοναδικά Παιδικά Nike Παπούτσια σε high και low σχέδια, από Exclusive Collections, που θα απογειώσουν κάθε street και sporty εμφάνιση του παιδιού σου! Ανακάλυψε Nike Παπούτσια για Αγόρια και Κορίτσια σε μια μεγάλη ποικιλία από χρωματισμούς, όπως άσπρα, γκρι, κόκκινα, μαύρα, μπεζ, μπλε, ροζ, αλλά και πολύχρωμα colourways για πιο funky vibes, και διάλεξε το κατάλληλο μέγεθος και τον ιδανικό τρόπο κλεισίματος, όπως με κορδόνια, Velcro/σκρατς ή slip-on για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Πέρασε τις εμφανίσεις του σε άλλο επίπεδο με τα Παιδικά Nike Μποτάκια και Sneakers, και δώσε την τέλεια πινελιά στα summer looks του με τα Παιδικά Nike Slides και Σανδάλια.

Έχει η JD Sports Nike ρούχα για Αγόρια και για Κορίτσια;

Εννοείται! Στο JDSports.gr θα βρεις τα πιο cool designs από Παιδικά Nike Ρούχα για Αγόρια και για Κορίτσια, που θα περάσουν τις εμφανίσεις τους στο επόμενο level! Ανακάλυψε Κοριτσίστικα Nike Ρούχα σε μοναδικά χρώματα, όπως άσπρα, μπεζ, μπλε, κόκκινα, ροζ, μωβ, πορτοκαλί, μαύρα, και πολλά άλλα, με all-over print σχέδια ή με διακριτικό Nike logo. Ολοκλήρωσε ένα top outfit για την μικρή σου με τα Nike παιδικά κολάν, φορέματα, biker σορτς, σορτς, και μπλούζες με μακρύ μανίκι, κ.α, και κάνε την να ξεχωρίζει. Επίλεξε Αγορίστικα Nike Ρούχα άσπρα, μαύρα, μπλε, πράσινα ή πολύχρωμα για extra funky style, και συνδύασε must-have T-Shirts, φούτερ, φόρμες, σετ και μπουφάν για το απόλυτο OG look!

Ποιες είναι οι top collections της Nike από Παιδικά Ρούχα και Παπούτσια;

Οι πιο hot Nike Collections από Παιδικά Ρούχα και Παπούτσια «προσγειώθηκαν» στο JDSports.gr για να χαρίζουν iconic style στις εμφανίσεις του παιδιού σου! Μια από τις πιο περιζήτητες Nike collections είναι η Nike Air Force 1, σε εντυπωσιακά colourways για αγόρια και για κορίτσια, που αποτελούν το απόλυτο all-time-classic icon. Άλλη μια trending collection από Nike Παιδικά Παπούτσια είναι η Nike Dunk, που έρχεται σε High και Low editions και δίνουν κορυφαίο μπασκετικό αέρα σε κάθε ‘fit. Αγαπημένη συλλογή Παιδικών Nike Ρούχων είναι η Nike Tech Fleece, με κορυφαίες επιλογές από Παιδικές Nike Ζακέτες και Φόρμες, που ολοκληρώνουν τα πιο cool street και sporty looks!

Πως θα διαλέξω το κατάλληλο νούμερο για το παιδί μου;

Τα Παιδικά Nike Παπούτσια εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και προσφέρουν σούπερ αναπαυτικό βηματισμό. Τα Nike sneakers για Παιδιά είναι true to size, που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που διαλέγεις συνήθως για τον μικρό ή την μικρή σου.

Όσον αφορά τα Παιδικά Nike Ρούχα, για να απολαμβάνει το παιδί σου πλήρη άνεση και ευκινησία, είναι σημαντικό να διαλέγεις το ιδανικό μέγεθος, που ανταποκρίνεται στα μέτρα και τις ανάγκες του. Τα Nike Ρούχα για Αγόρια και Κορίτσια έρχονται σε στενή, κανονική, και φαρδιά γραμμή, οπότε μην ξεχνάς να ελέγχεις τι εφαρμογή έχει το προϊόν που θέλεις πριν κάνεις την επιλογή σου. Αν το Παιδικό Nike Ρούχο που διάλεξες είναι κατασκευασμένο σε στενή γραμμή, είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που διαλέγεις συνήθως, ενώ αν είναι κατασκευασμένο σε φαρδιά γραμμή, προτίμησε ένα νούμερο μικρότερο. Για τα Παιδικά Nike Ρούχα που είναι σχεδιασμένα σε κανονική γραμμή, μπορείς να διαλέγεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως.

Για έξτρα βοήθεια, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που υπάρχει στη σελίδα κάθε προϊόντος και με βάση τις οδηγίες να βρεις το κατάλληλο νούμερο για το παιδί σου, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Ποια είναι η εφαρμογή των Nike Παιδικών Ρούχων και Παπουτσιών;

Τα Nike Παιδικά Παπούτσια έρχονται στα πιο cool σχέδια και με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για να συνδυάσουν άνεση και στιλ. Μπορείς να διαλέξεις Nike Παιδικά Μποτάκια, Sneakers, Slides και Σανδάλια, που έρχονται σε κανονική εφαρμογή, ώστε να επιλέγεις με ευκολία το κατάλληλο μέγεθος.

Τα Nike Παιδικά Ρούχα είναι σχεδιασμένα σε διάφορες εφαρμογές, ώστε να επιλέγεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και τις προτιμήσεις του παιδιού σου. Διάλεξε Παιδικά Nike Ρούχα σε κανονική γραμμή για να απογειώσεις τα καθημερινά looks του παιδιού σου εντός και εκτός σπιτιού. Προτίμησε Nike Ρούχα για Αγόρια και Κορίτσια σε στενή εφαρμογή, για χρήση κυρίως στο γυμναστήριο και τις αθλητικές δραστηριότητες, για πλήρη ελευθερία κινήσεων και σταθερότητα. Επίλεξε τα Παιδικά Nike Ρούχα σε φαρδιά/oversized γραμμή και χάρισε στον/στην μικρό/μικρή σου τα απόλυτα laidback vibes.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να συμβουλευτείς τις πληροφορίες του προϊόντος και το μεγεθολόγιο, ώστε να ξέρεις αν χρειάζεται να κάνεις size up ή size down, και να αποκτήσεις το ιδανικό μέγεθος για το παιδί σου.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα Παιδικά Nike και Nike για Ενήλικες;

Ανακάλυψε στη JD Sports Nike Ρούχα και Παπούτσια σε παιδικά νούμερα, αλλά και μεγέθη για ενηλίκους. Και στις δύο περιπτώσεις θα ανακαλύψεις κορυφαία picks, που συνδυάζουν άνεση και all-time-classic style, με την μόνη διαφορά ότι κάποια κομμάτια είναι διαθέσιμα μόνο για παιδιά, και άλλα μόνο για ενηλίκους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μεγέθη για κάθε φύλο, αλλά και για κάθε παιδική ηλικία. Συμβουλέψου το μεγεθολόγιο και διάλεξε το κατάλληλο για σένα ή για το παιδί σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×