Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 12 - Έως 50

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Γυναικείες Μακρυμάνικες Μπλούζες

Ανακάλυψε Γυναικείες Μακρυμάνικες Μπλούζες για Street, Casual και Αθλητικές Εμφανίσεις! Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Γυναικείες Μπλούζες με Μακρύ Μανίκι και διάλεξε το πιο cool σχέδιο ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections για να γίνεις κι εσύ Queen of the Streets!

20 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικείες Μακρυμάνικες Μπλούζες θα βρω στη JD Sports;

Αν το cool style και η άνεση είναι προτεραιότητες για τα καθημερινά σου looks, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Στο JDsports.gr θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από Γυναικείες Μακρυμάνικες Μπλούζες, σχεδιασμένες με βάση την τελευταία τάση της μόδας με ύφασμα υψηλής ποιότητας σε σχέδια από Exclusive Collections και Top Brands. Διάλεξε την πιο cool και comfy Γυναικεία Μπλούζα με Μακρύ Μανίκι στο αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή σε ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων για ένα πιο funky vibe. Έπειτα, διάλεξε την εφαρμογή (κανονική, στενή ή oversized) που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα. Δημιούργησε το τέλειο outfit με την ιδανική μακρυμάνικη μπλούζα και τράβα όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Γυναικείες Μακρυμάνικες Μπλούζες σε designs από Exclusive Brands όπως Hoodrich, Pink Soda Sports αλλά και από αλλά Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas, Columbia κ.α. H πιο cool συλλογή από Γυναικείες Μπλούζες με Μακρύ Μανίκι σε Premium Fashion και Street Style Brands βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να δημιουργήσεις το επόμενο 'fit σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×