Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 129

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Ανδρικά Slides και Σανδάλια

Ανακάλυψε Ανδρικά Slides & Σανδάλια για Everyday και Street Looks. 

58 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Ανδρικά Slides & Σανδάλια, διάλεξε το πιο cool σχέδιο, ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Ανδρικά Slides & Σανδάλια θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr θα ανακαλύψεις την μεγαλύτερη συλλογή από Ανδρικά Slides & Σανδάλια σε exclusive designs και μοναδικά colourways που θα περάσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις σε άλλο επίπεδο! Βρες τα ιδανικά πέδιλα για σένα, μέσα από μια ποικιλία από colourways, όπως άσπρα, γκρι, μαύρα, μπεζ, μπλε, χακί και πολλά άλλα που μπορείς να συνδυάσεις τέλεια με το αγαπημένο σου ‘fit. Διάλεξε το αγαπημένο σου design, είτε σε slip-on σχεδιασμό, είτε με κλείσιμο με Velcro λουράκια ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, και με διακριτικό logo branding ή all-over print σχέδιο που τραβάει όλα τα βλέμματα, και θα είσαι summer-ready!

Πως συνδυάζονται τα Ανδρικά Σανδάλια;

Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό των ανδρικών σανδαλιών; Συνδυάζονται με τα πάντα! Μπορείς να ταιριάξεις τα αγαπημένα σου σανδάλια για άνδρες με ένα graphic T-Shirt και ένα σορτς ή βερμούδα για ένα sporty-summer look και να ξεχωρίζεις στις απογευματινές σου βόλτες. Αν ετοιμάζεσαι για την παραλία, προτίμησε μια αμάνικη μπλούζα και ένα σορτς μαγιό που συνδυάζονται τέλεια με τις ανδρικές παντόφλες σου. Νιώσε άνετος κάθε στιγμή της ημέρας, στο πιο cool outfit με πρωταγωνιστή τα ανδρικά πέδιλα σου!

Πως να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος για Ανδρικά Slides;

Τα Ανδρικά Σανδάλια είναι κατασκευασμένα ώστε να χαρίζουν αναπαυτική και άνετη αίσθηση σε κάθε βήμα, και γι’ αυτό είναι σημαντικό να διαλέγεις πάντα το κατάλληλο μέγεθος για σένα. Θυμήσου να ελέγχεις στη σελίδα του προϊόντος αν οι ανδρικές παντόφλες που θέλεις να αγοράσεις είναι κατασκευασμένες σε κανονική, στενή ή φαρδιά γραμμή. Αν τα πέδιλα για άνδρες είναι κατασκευασμένα σε κανονική γραμμή, μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως, ενώ αν έχουν στενή ή φαρδιά εφαρμογή, προτίμησε ένα νούμερο μεγαλύτερο ή μικρότερο αντίστοιχα. Αν έχεις ενδοιασμούς, μπορείς με την βοήθεια του μεγεθολόγιου που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος, να βρεις με ακρίβεια το κατάλληλο νούμερο για τα ανδρικά slides, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Τι Brands από Ανδρικά Slides & Σανδάλια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα ανακαλύψεις Ανδρικά slides & σανδάλια σε trending collections και μοναδικά designs για κάθε περίσταση. Βρες τα πιο cool ανδρικά πέδιλα από κορυφαία Brands όπως Nike, adidas, adidas Originals, Crocs, και πολλά άλλα που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×