Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 14 - Έως 120

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Ανδρικά Φούτερ

Ανακάλυψε Ανδρικά Φούτερ για τις Καθημερινές Street Style και Αθλητικές Εμφανίσεις σου.

Με Κουκούλα Χωρίς Κουκούλα

138 Προϊόντα
από 2

Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Ανδρικές Μπλούζες Φούτερ και διάλεξε το πιο cool design ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Ανδρικά Φούτερ θα βρω στη JD Sports;

Θες να απολαμβάνεις άνεση και cool style σε κάθε σου look, είτε πας βόλτα είτε γυμναστήριο; Τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο, καθώς στη JD Sports θα βρεις πολλές επιλογές από super comfy Ανδρικά Φούτερ σε σχέδια από Exclusive Collections και Top Brands. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις το Ανδρικό Style Μπλούζας Φούτερ που θα ερωτευτείς και να διαλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο colorway με συνδυασμούς χρωμάτων. Έπειτα, αποφάσισε ποια είναι η ιδανική επιλογή ανάλογα με την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα. Κάνε την τέλεια επιλογή, ανάλογα με την εποχή που θες να φοράς το φούτερ σου, προτίμησε ελαφρύ ύφασμα για το φθινόπωρο και μαλακό fleece/ φλις για το χειμώνα.

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Ανδρικά Φούτερ σε σχέδια από Exclusive Brands όπως Hoodrich και Supply & Demand αλλά και από αλλά Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas, The North Face, Puma κ.α. H πιο cool συλλογή από Premium Fashion και Street Style Μπλούζες Φούτερ βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να δημιουργήσεις το επόμενο 'fit σου!

Τι στυλ σε Ανδρικά Φούτερ θα βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε τα πιο στιλάτα Ανδρικά Φούτερ με κουκούλα, αλλά και χωρίς, που θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση, είτε για τη βόλτα, είτε για το γυμναστήριο. Βρες το τέλειο Φούτερ με Κουκούλα που συνδυάζει κάλυψη από το κρύο και αξεπέραστο στιλ ή προτίμησε Μπλούζα Φούτερ χωρίς κουκούλα για ένα πιο classic look. Διάλεξε μια Μπλούζα Φούτερ με τσέπη ώστε να αποθηκεύεις μικρά αντικείμενα και να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Τα Φούτερ με ριμπ λαιμόκοψη θα σου προσφέρουν την σταθερότητα που χρειάζεσαι, ενώ οι μπλούζες φούτερ με φερμουάρ σου επιτρέπουν να προσαρμόζεις την κάλυψη όπως επιθυμείς. Stand out με ένα Φούτερ με στάμπες αλλά και iconic logo branding σε ξεχωριστό design ή ολοκλήρωσε ένα κλασσικό look με μια Μπλούζα Φούτερ με διακριτικές λεπτομέρειες.

Ποιό είναι το κατάλληλο μέγεθος για ένα ανδρικό φούτερ;

Ένα Ανδρικό Φούτερ πρέπει να σου προσφέρει άνεση κάθε στιγμή της ημέρας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διαλέγεις το κατάλληλο μέγεθος και την ιδανική εφαρμογή που ταιριάζει στα μέτρα σου. Διάλεξε μια Μπλούζα Φούτερ σε κανονική εφαρμογή για να αναβαθμίσεις τα everyday looks σου εντός και εκτός σπιτιού. Προτίμησε ένα Sweatshirt σε στενή γραμμή όταν θες να το χρησιμοποιείς κυρίως στο γυμναστήριο, καθώς χαρίζει ελευθερία κινήσεων και σταθερότητα. Δοκίμασε ένα Φούτερ με oversized εφαρμογή που θα σου χαρίζει τα απόλυτα laid back vibes. Σε κάθε περίπτωση η ελαστική ρυθμιζόμενη μέση σου δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζεις την εφαρμογή ακριβώς όπως εσύ επιθυμείς! Αν ακόμα έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να συμβουλευτείς τα μεγεθολόγια που υπάρχουν σε κάθε προϊόν, να αναζητήσεις τις διαστάσεις που αντιστοιχούν σε κάθε μέρος του σώματός σου και να διαλέξεις το κατάλληλο μέγεθος. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και την εφαρμογή που ψάχνεις, μπορείς να κάνεις size up ή size down, ώστε να αποκτήσεις το ιδανικό μέγεθος για εσένα!

Πώς μπορώ να φροντίσω το ανδρικό μου φούτερ;

Στο JDSports.gr θα βρεις τα πιο ποιοτικά designs, τα οποία για να διατηρηθούν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου και των χρήσεων πρέπει να φροντίζονται κατάλληλα. Φρόντισε τα Ανδρικά Φούτερ σου για να απολαμβάνεις την άνεση και την τέλεια εφαρμογή τους για όσο το δυνατό περισσότερο καιρό. Ανάλογα με την χρήση τους, προγραμμάτισε και το πλύσιμο. Δηλαδή, ένα φούτερ που φοράς στο γυμναστήριο ή την προπόνηση χρειάζεται να πλένεται τουλάχιστον μετά από κάθε δύο προπονήσεις, καθώς τα βακτήρια που συγκεντρώνονται με τον ιδρώτα είναι ιδιαίτερα βλαβερά. Αντίστοιχα, μια μπλούζα φούτερ χωρίς κουκούλα που φοράς κυρίως μέσα στο σπίτι μπορεί να πλυθεί μετά από 3-4 χρήσεις, ή 1-2 φορές την εβδομάδα.

Αν το Φούτερ σου έχει τσέπη, είναι σημαντικό να μην ξεχνάς να ελέγχεις και να την αδειάζεις πριν από κάθε πλύση. Έπειτα, τοποθέτησε το στον κάδο του πλυντηρίου και προγραμμάτισε την πλύση με χλιαρό προς κρύο νερό, προσθέτοντας λίγο συμπυκνωμένο απορρυπαντικό. Αν το πλυντήριο σου διαθέτει ειδικά προγράμματα (π.χ. για βαμβακερά), που ταιριάζουν στο ύφασμα του φούτερ σου, επίλεξε τα.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ φούτερ και hoodie;

Φούτερ ή Hoodie; Διάλεξε το στιλ που σου ταιριάζει περισσότερο ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία που θα βρεις στη JD Sports! Μια βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες είναι ότι το Φούτερ έχει κλασσικό pullover design χωρίς κολλάρο ή κουκούλα, σε απλή γραμμή. Αντίθετα, οι Μπλούζες με Κουκούλα στην πραγματικότητα είναι ένα φούτερ… με κουκούλα! Δηλαδή, η προσθήκη της κουκούλας είναι αυτό που κυρίως διαφοροποιεί αυτά τα δύο είδη. Για πρακτικούς λόγους, τα Hoodies χρησιμοποιούνται περισσότερο για να εξασφαλίζουν προστασία και κάλυψη στις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ τα Sweatshirts είναι περισσότερο ανάλαφρα και χρησιμοποιούνται κυρίως για άνετη αίσθηση.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×