Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 11 - Έως 200

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Βιώσιμα Styles

Περισσότερα Λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

Περισσότερα Λιγότερα

Εφαρμογή

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Είδη για Τρέξιμο

Ανακάλυψε Running Είδη σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Στιλ. Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Είδη Τρεξίματος και διάλεξε το πιο high performance σχέδιο από μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections για Δρομείς!

180 Προϊόντα
από 3

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

    

Τι Είδη για Τρέξιμο θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μεγάλη ποικιλία από Είδη για Τρέξιμο σε σχέδια για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά Runners. Βρες TOP Running Styles με προηγμένες τεχνολογίες για υψηλότερη ταχύτητα, μεγαλύτερη σταθερότητα και στήριξη. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο, την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου και το κατάλληλο μέγεθος και Drop για εσένα. Κάνε την επιλογή σου ανάλογα με το αν είσαι αρχάριος, προχωρημένος ή επαγγελματίας runner και με το αν προτιμάς να τρέχεις σε άσφαλτο ή σε ανώμαλο έδαφος (Trail Running). 

       

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Styles Τρεξίματος σε σχέδια από Top Performance Brands όπως Nike, Fila, On, The North Face κ.α. H πιο updated συλλογή Ειδών Τρεξίματος Υψηλών Επιδόσεων βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να σε βοηθήσει να καταρρίψεις κάθε ρεκόρ στην επόμενη διαδρομή σου!

   

Τι παπούτσια για Τρέξιμο θα βρω στη JD Sports;

Ανδρικά Παπούτσια για Τρέξιμο Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×