Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 23 - Έως 230

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Ανδρικά Παπούτσια

Ανακάλυψε Ανδρικά Παπούτσια για Street Style, Casual και Αθλητικά Looks. 

Sneakers Μποτάκια Slides & Σανδάλια Running Μπασκετικά Nike Air Max 95

732 Προϊόντα
από 11

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή Ανδρικών Αθλητικών και Casual Παπουτσιών, διάλεξε το πιο cool σχέδιο, ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections και γίνε o επόμενος King of the Streets! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Ανδρικά Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μεγάλη ποικιλία από Ανδρικά Παπούτσια σε high και low σχέδια και Exclusive colorways, για να ξεχωρίζεις σε κάθε Street ή Sporty εμφάνισή σου. Βρες το Ανδρικό Style Παπουτσιών που θα ερωτευτείς και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο design με συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων και υλικών για ένα πιο stylish vibe. Έπειτα, διάλεξε το κατάλληλο μέγεθος για εσένα και τον τρόπο κλεισίματος που σε βολεύει περισσότερο, όπως κορδόνια, velcro/ σκρατς ή slip on, για να απολαμβάνεις τέλεια εφαρμογή σε κάθε σου βήμα. Ανακάλυψε προηγμένες τεχνολογίες στα αθλητικά παπούτσια και εξασφάλισε κορυφαίες επιδόσεις σε όλες τις sports δραστηριότητές σου.

Ανδρικά Sneakers Ανδρικά Μποτάκια Ανδρικά Slides Ανδρικά Παπούτσια για Τρέξιμο Ανδρικά Παπούτσια Trail Ανδρικά Μπασκετικά Παπούτσια

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Ανδρικά Παπούτσια σε Exclusive Colorways και Collections από Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas, New Balance, Converse, Vans, Fila, Reebok, Puma κ.α. H πιο cool συλλογή από Ανδρικά Παπούτσια σε Premium Fashion και Street Style Brands βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να διαλέξεις το επόμενο ζευγάρι kicks σου!

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στα ανδρικά παπούτσια;

Keep up with the trends με τη βοήθεια της JD Sports! Θα βρεις τις τελευταίες τάσεις από ανδρικά παπούτσια που θα ανανεώσουν το στιλ σου. Μια από τις πιο πολυσυζητημένες κατηγορίες ανδρικών παπουτσιών είναι εκείνα που έχουν chunky σόλα με ιδιαίτερα design, όπως τα adidas Originals ZX 22, adidas Originals Ozweegoadidas Originals Retropy F90, Nike React Vision, Nike Air Huarache, Nike Air More Uptempo ’96, New Balance 878, κ.α. Τα basketball inspired ανδρικά παπούτσια συνεχίζουν να κυριαρχούν τις τελευταίες τάσεις, με TOP επιλογές τα Jordan Air 1 Mid, Nike Dunk, adidas Rivalry Low, και πολλά άλλα. Επίσης, iconic collections όπως τα Nike Air Force 1, Nike Air Max, adidas Originals Campusadidas Originals Stan Smith και Vans Old Skool, παραμένουν μερικές από τις δημοφιλέστερες συλλογές που πρωταγωνιστούν στα πιο πρόσφατα trends.

Πώς να επιλέξω το ιδανικό νούμερο για τα παπούτσια μου;

Τα παπούτσια σου πρέπει να είναι ακριβώς στο νούμερο που ταιριάζει στα μέτρα σου, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις την άνεση και το στιλ που προσφέρουν! Είναι σημαντικό να ελέγχεις τις πληροφορίες του προϊόντος που θέλεις, για να ενημερωθείς αν αυτό είναι κατασκευασμένο σε κανονική, άνετη ή στενή γραμμή, και να αποφασίσεις το κατάλληλο νούμερο ανάλογα. Αν είναι σε κανονική γραμμή, μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως. Αν είναι σε στενή γραμμή, προτίμησε να κάνεις size up ώστε να σου εφαρμόζουν τέλεια, ενώ αν είναι σε άνετη γραμμή, διάλεξε μισό ή ένα νούμερο μικρότερο. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος για να βρεις με σιγουριά το νούμερο που σου ταιριάζει, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Τι ανδρικά παπούτσια να επιλέξω για άνεση και στυλ;

Στη JD Sports θα βρεις Ανδρικά Παπούτσια που συνδυάζουν κορυφαία άνεση και αξεπέραστο στιλ! Αν ψάχνεις τα πιο άνετα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο, προτίμησε τα ON Cloudswift, τα Nike Downshifter 12 ή τα Nike Quest 5, τα οποία εξασφαλίζουν μέγιστες επιδόσεις ενώ αναβαθμίζουν τα looks σου. Τα Nike Air Max Alpha Trainer 5 είναι ιδανικά για το γυμναστήριο και ολοκληρώνουν όλα τα gym ‘fits, ενώ μπορείς να περνάς ώρες στο γήπεδο μπάσκετ με τα Jordan Air 11 CMFT Low, αφού έχουν αντικραδασμική προστασία και πρωτότυπο design. Αν θέλεις να νιώθεις άνετος και στις καθημερινές σου εμφανίσεις, πρόσθεσε στη συλλογή σου τα Nike Air Vapormax Plus, τα Nike React Vision, τα adidas Originals NMD_R1 V2, ή τα Asics EX89, που εξασφαλίζουν αναπαυτικό βηματισμό και σούπερ cool look.

Πώς να φροντίσω σωστά τα παπούτσια μου;

Στο JDSports.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία από Ανδρικά Παπούτσια, που είναι κατασκευασμένα από τα πιο premium υλικά! Για να απολαμβάνεις για όσο το δυνατό περισσότερο το στιλ και την εφαρμογή τους, χρειάζονται τακτική φροντίδα, ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα σαν ολοκαίνουρια! Το κατάλληλο πλύσιμο των Ανδρικών Παπουτσιών γίνεται στο χέρι, χρησιμοποιώντας μια βρεγμένη πετσέτα, μια οδοντόβουρτσα ή μια μαλακή βούρτσα. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς πως τα δερμάτινα και τα υφασμάτινα παπούτσια χρειάζονται διαφορετική φροντίδα. Θυμήσου τα δερμάτινα παπούτσια να τα πλένεις με κρύο νερό, ενώ τα υφασμάτινα πάντα σε χλιαρό προς ζεστό νερό. Έπειτα, με λίγο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό παπουτσιών, καθάρισε τα ανεπιθύμητα σημάδια στο άνω μέρος, την ενδιάμεση σόλα και την εξωτερική σόλα. Αν τα παπούτσια σου είναι λευκά ή ανοιχτόχρωμα, πρόσθεσε και μια μικρή ποσότητα μαγειρική σόδα. Όσον αφορά τα κορδόνια, τοποθέτησε τα μέσα σε νερό με λίγο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό παπουτσιών, πλύνε τα με τα χέρια και στέγνωσέ τα με μια μαλακή πετσέτα. Σημαντικό είναι να αφήσεις τα παπούτσια και τα κορδόνια σου να στεγνώσουν πολύ καλά σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να διατηρούν το χρώμα και το σχήμα τους. Επιπλέον, μπορείς να φροντίσεις να μυρίζουν τέλεια με ένα φυσικό αποσμητικό σπρέι με αιθέρια έλαια.

Ποια είναι τα πιο άνετα ανδρικά παπούτσια για casual και καθημερινό στυλ;

Αν ψάχνεις τα πιο άνετα Ανδρικά Παπούτσια που είναι ιδανικά για τα everyday looks σου, είσαι στο σωστό μέρος! Στη JD Sports θα βρεις casual και lifestyle ανδρικά παπούτσια που θα αναβαθμίσουν τα ‘fit σου, ενώ σου προσφέρουν αναπαυτική αίσθηση όλη μέρα. Επίλεξε τα Nike Air Vapormax Plus, τα Nike React Vision, τα adidas Originals NMD_R1 V2, ή τα Asics EX89. Εξίσου άνετα είναι και τα FILA Camalfi και τα Reebok Classics Club C, που δίνουν classic look.

Θα βρω ανδρικά παπούτσια κατάλληλα για διαφορετικές περιστάσεις;

Φυσικά, στη JD Sports θα βρεις Ανδρικά Παπούτσια που είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις! Μπορείς να βρεις παπούτσια για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως για τρέξιμο, γυμναστήριο ή μπάσκετ που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή αλλά και cool vibes. Διάλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από συλλογές όπως Nike Air Max, Jordan Air 11 CMFT Low, και πολλές άλλες. Ανακάλυψε Ανδρικά Παπούτσια με πιο casual style όπως τα Nike Air Force 1adidas Gazelle και Vans Old Skool, αλλά και παπούτσια που μπορούν να κάνουν dress up το outfit σου για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως τα FILA Cress, New Balance 327, adidas Originals Nizza Low, adidas Originals Stan Smith, και άλλα πολλά. Όποια και αν είναι η περίσταση, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίζεις!

Τι styles σε ανδρικά παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε μια τεράστια συλλογή από Ανδρικά Παπούτσια σε διάφορα στιλ και σχέδια! Είτε τα θέλεις για το γυμναστήριο και τις καθημερινές σου βόλτες, είτε για πιο επίσημα looks, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από collections που μπορείς να διαλέξεις. Επίλεξε ανάμεσα σε διάφορα styles, όπως παπούτσια με chunky ή flat σόλα, μονόχρωμα ή πολύχρωμα, με διακριτικό λογότυπο ή eye-catching designs, και άλλα πολλά. Επίσης, προτίμησε τα Ανδρικά Μποτάκια για πιο elevated look, που προσφέρουν άνετη εφαρμογή αλλά και έξτρα κάλυψη στις χαμηλές θερμοκρασίες. Προετοιμάσου και για την καλοκαιρινή σεζόν με τα πιο cool ανδρικά slides και σανδάλια, σε slip on design. Βρες τα σε διάφορα χρώματα, όπως άσπρο, γκρι, μπλε, μαύρο κ.α., αλλά και σε μοναδικά σχέδια που θα ολοκληρώσουν τις pool-side εμφανίσεις σου!

Τι ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις Ανδρικά Παπούτσια σε μοναδικά colourways και σχέδια που θα λατρέψεις! Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρα, μπλε, κόκκινο, μπεζ, γκρι, πράσινα, άσπρα και άλλα, και ταίριαξέ τα με τα ρούχα της επιλογής σου. Προτίμησε ανδρικά παπούτσια λευκά ή μαύρα για πιο classic look που μπορείς να συνδυάσεις με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Μπορείς να διαλέξεις και ανδρικά παπούτσια πράσινα, κόκκινα ή μπλε για να δώσεις μια ξεχωριστή πινελιά στα ‘fits σου, ή ακόμη και πολύχρωμα, when you’re feeling extra funky!

Ανακάλυψε τα πιο cool Ανδρικά Παπούτσια σε διάφορα σχέδια και διάλεξε το ιδανικό για εσένα ανάλογα με το look που θες να δημιουργήσεις! Επίλεξε παπούτσια με πολύχρωμες λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου, ή με μοναδικά κοψίματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Θα βρεις και πιο απλά, μα μοναδικά, παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με ένα casual ντύσιμο, ή όταν θες να κάνεις dress up το ‘fit σου. Υπάρχουν διαθέσιμα και OG κομμάτια με τις signature πινελιές τους, όπως το Sidestripe της Vans, το 3-Stripe branding της adidas και το Swoosh logo της Nike, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×