Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 30 - Έως 60

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 40 %

FILA RGB Fuse

Ανακάλυψε τα FILA RGB Fuse Sneakers και αναβάθμισε τις Sporty και Casual Εμφανίσεις σου!

4 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Παπούτσια FILA RGB Fuse και διάλεξε το αγαπημένο σου ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και exclusive σχέδια! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι FILA RGB Fuse θα βρω στη JD Sports;

Τα FILA RGB Fuse βρίσκονται στη JDSports σε μια ποικιλία από Ανδρικά μεγέθη και χρώματα, και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις! Η συλλογή αυτή έρχεται με κομμάτια σε διάφορους χρωματισμούς, όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, και άλλα, τα οποία μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με οποιοδήποτε outfit της επιλογής σου. Είτε ψάχνεις ξεχωριστά παπούτσια που θα ολοκληρώσουν τα casual looks σου, είτε τα κατάλληλα για τις αθλητικές σου δραστηριότητες, τα FILA RGB Fuse θα γίνουν η Νο1 επιλογή σου!

Μπορώ να φορέσω τα FILA RGB Fuse μου στο γυμναστήριο;

Τα FILA RGB Fuse είναι τα απόλυτα gym trainers! Χάρη στην ενδιάμεση σόλα που είναι εμπλουτισμένη με αφρό, εξασφαλίζουν αξιόπιστη απορρόφηση των κραδασμών για σούπερ ανάλαφρη αίσθηση, ενώ η εξωτερική τους σόλα εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση. Αυτά τα χαρακτηριστικά των παπουτσιών FILA RGB Fuse, τα καθιστούν μια TOP επιλογή για τα workout sessions σου στο γυμναστήριο, είτε τρέχεις στον διάδρομο είτε κάνεις ένα έντονο HIIT πρόγραμμα.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×