Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 5 - Έως 350

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Πασχαλινά Δώρα

Βρες τις καλύτερες ιδέες για Πασχαλινά Δώρα από Top Brands και Exclusive Collections!

Δώρα για Παιδιά Δώρα για Εφήβους

4204 Προϊόντα
από 59

Ετοιμάσαμε τις καλύτερες ιδέες Πασχαλινών Δώρων και συγκεντρώσαμε τα πιο hot Spring 'fits για να επιλέξεις το καλύτερο για το βαφτιστήρι και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ανακάλυψε τον οδηγό Δώρων της JD Sports εδώ!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Πότε είναι το Πάσχα για το 2024;

Το Πάσχα είναι just around the corner, αφού στις 5 Μαΐου 2024 θα γιορτάσουμε την Κυριακή του Πάσχα τηρώντας όσα έθιμα βρίσκουμε cool. Ωστόσο, το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό αφού κάθε 'fit σου θα αποπνέει fresh vibes και θα στρέφει τα βλέμματα πάνω σου... το JDSports.gr ήρθε για να αντικαταστήσει το επίσημο με το street style. Φέτος γιορτάζουμε παρέα!

Τι Δώρα Πάσχα να πάρω;

Τα καλύτερα Δώρα Πάσχα είναι αυτά που γίνονται από καρδιάς και συνήθως η καρδιά των street style icons χτυπάει μόνο για hot 'fits και exclusive styles. Χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα πιο cool Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ από την συλλογή της JD Sports, η οποία είναι γεμάτη από Top Trending Brands και Exclusive Drops που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Βρες Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά designs για καθημερινά, street ή αθλητικά looks, στο κατάλληλο χρώμα και μέγεθος για το πρόσωπο που έχεις στο μυαλό σου.

Κάνε την επιλογή σου ανάλογα με το budget που διαθέτεις, μπορείς να βρεις JD Πασχαλινά Δώρα σε μια μεγάλη κλίμακα τιμών. Για οικονομικά Πασχαλίνα Δώρα αναζήτησε αξεσουάρ και είδη ρουχισμού όπως μπλούζες και σορτς. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ψάξεις και στη Sale Συλλογή του JDSports.gr, όπου θα βρεις τα μεγαλύτερα markdowns στα πιο hot items! Έπειτα, αν διαθέτεις μεγαλύτερο budget οι επιλογές σου είναι αμέτρητες, καθώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα head-to-toe signature look ή να επιλέξεις ένα limited editon ζευγάρι sneakers για κάθε γούστο.

Σε συμβουλεύουμε να διαλέξεις ένα colorway που ταιριάζει με τα υπόλοιπα pieces της γκαρνταρόμπας ή μια από τις trending αποχρώσεις της σεζόν, όπως μπλε, μπεζ, ματζέντα, μωβ, ροζ κ.α. Σε περίπτωση που θες να είσαι safe με ό,τι κι αν επιλέξεις, προτίμησε nude χρώματα και colourways που ταιριάζουν με όλα, όπως μαύρο, άσπρο και μπεζ.

Τι δώρο να πάρω στο βαφτιστήρι μου για το Πάσχα;

Το JDSports.gr είναι το κατάλληλο μέρος για εσένα που ψάχνεις το ιδανικό πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σου, αφού η νέα γενιά αγαπάει το street style και κάνει μόνο hot επιλογές. Ενίσχυσε το πάθος του βαφτιστηριού σου για τη μόδα και τα fresh 'fits με ένα ζευγάρι sneakers από Top Brands και μοναδικά colorways. Χάρισε του ένα ολοκληρωμένο look με ένα head-to-toe JD look από trending styles. Συμπλήρωσε κάθε εμφάνιση του με ένα αξεσουάρ που θα του γίνει απαραίτητο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξεις, την στιγμή που θα δει την JD Sports σακούλα στα χέρια σου, το βαφτιστήρι σου θα σε ανακυρήξει στον/ στην καλύτερο/ καλύτερη νονό/νονά!

Για τι ηλικίες θα βρω Δώρα Πάσχα στη JD Sports;

Ετοιμάσου να κάνεις το καλύτερο δώρο της χρονιάς στο βαφτιστήρι σου, διαλέγοντας μέσα από την τεράστια ποικιλία της JD Sports το πιο hot pick για παιδιά κάθε ηλικίας! Κράτα τα έθιμα ζωντανά χαρίζοντας trending Παπούτσια για το βαφτιστήρι σου φέτος το Πάσχα, επιλέγοντας το σωστό νούμερο ανάλογα με την ηλικία του. Βρες τα καλύτερα Δώρα για Βρέφη, αλλά και για μεγαλύτερα Παιδιά και γίνε ο/η Νο1 νονός/-ά. Ανακάλυψε ιδέες Δώρων για Παιδικά Ρούχα για διάφορες ηλικίες, όπως 12, 14 και 16 ετών, αλλά και νεότερα παιδιά, και κάνε την κατάλληλη επιλογή μεγέθους με βάση την ηλικία του βαφτιστηριού σου. Κανένα βαφτιστήρι δεν θα μείνει παραπονεμένο φέτος το Πάσχα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο!

Ποιά είναι τα 10 καλύτερα δώρα πάσχα για εφήβους;

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×