Τύπος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 15 - Έως 30

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Nike Καπέλα

Ανακάλυψε Nike Καπέλα για ολοκληρώμενα Street και Sporty Looks.

24 Προϊόντα

Βρες μια μεγάλη ποικιλία από Nike Καπέλα σε Άνδρικά, Γυναικεία και Παιδικά (αγορίστικα ή κοριτσίστικα) Σχέδια.

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

  

Τι Nike Καπέλα θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα ανακαλύψεις Nike Καπέλα για κάθε στιγμή της ημέρας σου. Από το γυμναστήριο έως τη χαλαρή βόλτα στην πολή, η συλλογή καπέλων της Nike θα σου προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε styles για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά (Αγόρια και Κορίτσια). Κατασκευασμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητα, τα καπέλα της Nike είναι ανθεκτικά στον χρόνο και την χρήση προστατευόντας σε από τον ήλιο ενώ ταυτόχρονα σου χαρίζουν ένα incognito vibe. Διάλεξε το ιδανικό design με τον τρόπο κλείσιματος που σε βολεύει στο αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, ροζ, πράσινο, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μωβ κ.α. 

Προτίμησε Nike Καπέλα με κλείσιμο snapback για σταθερή αίσθηση και εφαρμογή ή με κλείσιμο strapback για εύκολα και γρήγορα προσαρμόσιμο fit στα μέτρα σου. Διάλεξε ένα bucket hat για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και απόλαυσε ανάλαφρο feel και super coo look. 

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×