Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 60 - Έως 60

adidas La Trainer

Ανακάλυψε adidas La Trainer Sneakers για Casual Street Εμφανίσεις σε Ανδρικά και Βρεφικά Μεγέθη! Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Παπούτσια adidas La Trainer και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!

2 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Με sporty χαρακτήρα και street γραμμές, τα adidas La Trainer Sneakers είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σου look καθώς εξασφαλίζουν άνεση και cool style. Διάλεξε τα ιδανικά La Trainer για εσένα μέσα από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και από πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs.  

Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι adidas La Trainer και ετοιμάσου δημιουργήσει το δικό σου Fashion μονοπάτι!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×