Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 47 - Έως 170

Nike Air More Uptempo

Ανακάλυψε Nike Air More Uptempo Sneakers σε Ανδρικά και Γυναικεία Μεγέθη για άνετα Street Looks! Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Παπούτσια Nike Air More Uptempo και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot σχέδια!

3 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Air More Uptempo θα βρω στη JD Sports;

Βρες το ιδανικό στιλ Nike Air More Uptempo Sneakers στο JDSports.gr, διαλέγοντας το από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και σε πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι Παπούτσια Air More Uptempo από τη Nike και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

   

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά των παπουτσιών Nike Air More Uptempo;

Με Basketball καταβολές, τα More Uptermpo είναι εδώ για να αναβαθμίσουν κάθε Street Style 'fit σου. Tα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα Nike Air More Uptempo να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα Sneakers βρίσκονται στον retro basketball inspired σχεδιασμό τους, αλλά και στην δερμάτινη επίστρωση με το μεγάλο Air logo στο πλάι. Τα Uptempo διαθέτουν full δερμάτινο άνω μέρος και mid-top σχεδιασμό, το κολλάρο τους αποτελείται από μαλακό αφρό που εξασφαλίζει αναπαυτική εφαρμογή, έχουν mesh επένδυση στην γλώσσα και ελαστικά κορδόνια, ενώ εγγυώνται αναπαυτική αίσθηση και αντιολισθητική προστασία χάρη στη μονάδα Air και την chunky εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

   

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air More Uptempo '96 ;

Στη JDSports θα βρεις τις κορυφαίες Συλλογές Nike Air Mor Uptempo και φυσικά το best selling Νike Air More Uptempo '96 που αποτελεί αυθεντικό απόγονο του πρώτου design. Ανακάλυψε Ανδρικά Μποτάκια Νike Air More Uptempo '96 σε colorways που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×