Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 12 - Έως 12

Crocs Αξεσουάρ

Ανακάλυψε Crocs Αξεσουάρ (Jibbitz) και ολοκλήρωσε κάθε Street Style 'fit σου.

1 Προϊόν

 Στο JDSports.gr θα βρεις μια ποικιλία από Jibbitz, Διακοσμητικά για Crocs κατάλληλα για Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά looks. Στον Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, JDSports.gr, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping. Σε περιμένουν Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Crocs Αξεσουάρ θα βρω στη JD Sports;

Τα Crocs έχουν κάνει την δυναμική επανεμφάνιση τους στο καθημερινό fashion, επαναπροσδιορίζοντας τον χαρακτήρα τους και αποκτώντας μια θέση στη συλλογή όλων των Street Style Fashion Icons. Στη JD Sports θα βρεις Jibbitz, διακοσμητικά αξεσουάρ για Crocs, για να κάνεις ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις σου να ξεχωρίζουν. Διάλεξε το ιδανικό Jibbitz Charm ανάμεσα σε μια ποικιλία από θεματικές όπως φρούτα, καρδούλες κτλ, φτιαγμένα από μαλακό καουτσούκ ή ανθεκτικό μέταλλο.

Πώς τοποθετώ τα Jibbitz στα Crocs μου;

Η τοποθέτηση των Jibbitz στα αγαπημένα σου Crocs, θα σου φανεί παιχνιδάκι, καθώς θα σου πάρει λιγότερο από 1'! Προμηθεύσου το αγαπημένο σου style από Jibbitz, διακοσμητικά αξεσουάρ για Crocs, από το JDSports.gr! Έπειτα, άνοιξε την συσκευασία των Jibbitz και διάλεξε αυτό που θες να τοποθετήσεις πρώτα στα Crocs σανδάλια σου. Επίλεξε την τρύπα που θες να το βάλεις και σπρώξε το Jibbitz ελαφρά μέσα σε αυτή. Το ελαστικό υλικό των Crocs θα προσαρμοστεί στο μέγεθος του Jibbitz και στη συνέχεια θα μπορείς να τοποθετήσεις το κούμπωμα του charm από τη μέσα πλευρά της τρύπας για να εξασφαλίσεις ότι δε θα πάει πουθενά. Έτσι, με τον πιο γρήγορο και απλό τρόπο θα έχεις ένα upgraded και ξεχωριστό look!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×