Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 11 - Έως 48

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Nike T-Shirts & Αμάνικα

Ανακάλυψε Nike T-Shirts και δημιούργησε από Street Style, Αθλητικά μέχρι και Casual looks! 

162 Προϊόντα
από 3

Στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή από T-shirts τηw Nike σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά σχέδια. Επίλεξε το Nike t-shirt που σου ταιριάζει ανάμεσα σε κορυφαίες σχέδια, Συλλογές και Exclusive στη JD!  Στον Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, JDSports.gr, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping. Σε περιμένουν Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Nike T-Shirts θα βρω στη JD Sports;

Ένα t-shirt της Nike μπορεί να φορεθεί στο γυμναστήριο, στη γιόγκα, στο τρέξιμο, σε casual εμφανίσεις σου κι όπου αλλού θες! Στη JD Sports θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία Nike t-shirt και αμάνικα σε διάφορα σχέδια και χρώματα με τεχνολογίες όπως DRI-Fit απομακρύνοντας τον ιδρώτα. Επίλεξε ανάμεσα σε λευκά, μαύρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, ροζ, γκρι, ή ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων για ένα retro ή sport vibe. Βρες την εφαρμογή καθώς και το μέγεθος που σου ταιριάζει στο JDSports.gr.

Τι Nike Αμάνικα θα βρω στη JD Sports;

Τα Nike Αμάνικα Μπλουζάκια είναι το απόλυτο must-have, που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου! Είναι μια πρακτική προσθήκη, χάρη στο sleeveless cut που επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων και μπορεί να αναβαθμίσει κάθε ‘fit. Βρες μια μεγάλη ποικιλία από Nike αμάνικες μπλούζες σε διάφορα designs, με φαρδιές ή λεπτές τιράντες, και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρες, γκρι, μαύρες, πράσινες, ροζ, και πολύχρωμους συνδυασμούς που θα οδηγήσουν τα street ‘fits και τα everyday looks σου σε άλλο επίπεδο. Προτίμησε τα Nike Αμάνικα με το iconic Swoosh logo για signature style, ή διάλεξε εκείνα με ριγέ ή graphic print για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Τι μέγεθος να διαλέξω σε Nike T-Shirts;

Για να απολαμβάνεις πλήρως την άνεση και το στιλ που προσφέρουν τα Nike T-Shirts, είναι σημαντικό να επιλέγεις το μέγεθος και την εφαρμογή που ανταποκρίνονται πλήρως στα μέτρα και τις ανάγκες σου! Είναι σημαντικό να ελέγχεις αν το Nike T-Shirt, crop top, ή αμάνικο μπλουζάκι που θέλεις είναι κατασκευασμένο σε κανονική, χαλαρή, ή στενή εφαρμογή και να επιλέξεις το νούμερο ανάλογα. Αν έχει κανονική γραμμή μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος που παίρνεις συνήθως. Αν έχει στενή εφαρμογή προτίμησε ένα νούμερο μεγαλύτερο, και αντίστοιχα αν έχει χαλαρή γραμμή διάλεξε ένα νούμερο μικρότερο, πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Για μια έξτρα βοήθεια, συμβουλέψου τα μεγεθολόγια που υπάρχουν σε κάθε προϊόν και να διαλέξεις το ιδανικό μέγεθος για σένα.

Μπορώ να φορέσω το Nike Τ-Shirt μου στην προπόνηση;

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των Nike T-Shirts είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις είτε στο γυμναστήριο, είτε στο τρέξιμο, είτε στη γιόγκα, είτε και στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένα από τα πιο ποιοτικά υλικά, και το ύφασμά τους είναι εμπλουτισμένο με τεχνολογία Dri-FIT, η οποία απομακρύνει αποτελεσματικά τον ιδρώτα από το δέρμα, αφήνοντας στεγνή και δροσερή αίσθηση, ακόμα και στα πιο απαιτητικά workouts. Διάλεξε τα Nike αμάνικα με sleeveless cut για ριμπ λαιμόκοψη που θα σου χαρίζουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ή τα Nike Crop Tops που με το cropped design τους μπορούν να εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθηση και την ενέργειά σου! Απόκτησε το αγαπημένο σου Nike T-Shirt και δημιούργησε κορυφαία ‘fits για την προπόνηση!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×