Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 25 - Έως 65

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Vans Παιδικά Παπούτσια

Ανακάλυψε Κορυφαία Vans παιδικά παπούτσια για Urban & Street style.

16 Προϊόντα

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε παιδικά Vans, δημιουργώντας μοναδικά looks και κλέβοντας τις εντυπώσεις! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Vans παιδικά παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε στη JD Sports τα πιο hot Vans παιδικά παπούτσια σε μια τεράστια ποικιλία από μοναδικά σχέδια και eye-catching colourways! Πέρα από το φοβερό στιλ που προσφέρουν χάρη στο ιδιαίτερο design τους, έχουν σούπερ μαλακό πάτο και την χαρακτηριστική σόλα με μοτίβο waffle, που κάνουν αυτά τα kicks τόσο iconic. Επίλεξε τα Vans παπούτσια για παιδιά με την χαρακτηριστική γραμμή στο πλάι και διάλεξε εκείνα με κλείσιμο με κορδόνια ή με Velcro λουράκια και ο/η μικρός/-η σου θα κατακτήσει τους δρόμους!

Ποια Vans παιδικά παπούτσια είναι τάση φέτος;

Ακολούθησε τις τελευταίες τάσεις και κάνε το παιδί σου να ξεχωρίζει με τα exclusive designs των Vans παιδικών παπουτσιών! Μια από τις δημοφιλέστερες συλλογές του brand είναι η Old Skool, με το signature σχέδιο που παραμένει μια διαχρονική, κορυφαία επιλογή. Εξίσου TOP pick είναι τα Vans Sk8-Hi, με το elevated look και το skateboard-inspired style τους, αλλά και τα Vans Authentic, που όπως προδίδει και το όνομά τους, είναι ένα OG κομμάτι. Αυτές οι συλλογές της Vans από παιδικά παπούτσια παραμένουν από τις πιο περιζήτητες του brand και πρωταγωνιστούν στις φετινές τάσεις!

Ποια collections σε παιδικά παπούτσια Vans θα βρω;

Στη JD Sports υπάρχει διαθέσιμη μια τεράστια συλλογή από παιδικά παπούτσια Vans, που θα αναβαθμίσουν τα street ‘fits και everyday looks του παιδιού σου! Βρες κομμάτια από τις κορυφαίες και best-selling collections του brand, όπως Authentic, Old Skool, Skh8-Hi, και άλλες, που έχουν αγαπηθεί για το signature style τους. Ανακάλυψέ τες εδώ:

Old Skool  Sk8-Hi

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό νούμερο για τα Vans παπούτσια του παιδιού μου;

Είναι σημαντικό το παιδί σου να φοράει παπούτσια ακριβώς στα μέτρα του, έτσι ώστε να απολαμβάνει πλήρη προστασία και άνεση, αλλά και κορυφαίο στιλ. Τα Vans παιδικά παπούτσια είναι κατασκευασμένα σε κανονική γραμμή, που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως για το παιδί σου. Για έξτρα βοήθεια, συμβουλέψου το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος για να βρεις με σιγουριά το νούμερο που σου ταιριάζει, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Ποια χρώματα είναι διαθέσιμα στο JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πολυαγαπημένα παιδικά Vans παπούτσια σε μοναδικά colourways που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις του μικρού και της μικρής σου. Διάλεξε το αγαπημένο χρώμα του μικρού σου, όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, κ.α., ενώ για την μικρή σου επίλεξε τα ροζ, γκρι, με animal print και πολύχρωμα Vans sneakers, που θα περάσουν τα ‘fits τους σε άλλο επίπεδο!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×