Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 11 - Έως 28

Μήκος

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Nike Κάλτσες

Ανακάλυψε Nike Κάλτσες για Casual και Αθλητικές Εμφανίσεις σε Ανδρικά και Γυναικεία Σχέδια! Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Κάλτσες Nike για Άνδρες και γυναίκες για να διαλέξεις το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!

41 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping. Σε περιμένουν Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

      

Τι Nike Κάλτσες θα βρω στη JD Sports; 

Το JDSports.gr είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις ένα refresh στην αθλητική και street γκαρνταρόμπα σου προσθέτοντας τα κατάλληλα styles που θα ολοκληρώσουν κάθε σου 'fit. Βρες μια ποικιλία από Nike Κάλτσες για αθλητικά ή καθημερινά looks με cool style και άνεση. Διάλεξε ένα σετ από κάλτσες Nike σε συσκευασία των δύο τεμαχίων ή σε πρακτικά packs με 2,3,4,5 ή 6 ζευγάρια κάλτσες για να μπορείς να απολαμβάνεις την τέλεια εφαρμογή τους κάθε μέρα. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, καφέ, κίτρινο, πράσινο ή ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων και το χαρακτηριστικό Swoosh logo της Nike.

Στη JD Sports σίγουρα θα βρεις τoν τύπο κάλτσας που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και τις ανάγκες σου, όπως κοντές κάλτσες, με μήκος ως στον αστράγαλο, ψηλές κάλτσες, με μήκος ως την γάμπα κ.α. Δημιούργησε ένα cool outfit και απόλαυσε αναπαυτική αίσθηση σε κάθε σου βήμα με το ιδανικό ζευγάρι κάλτσες Nike!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×