Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 24 - Έως 160

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 50 %

Jordan Παπούτσια

Βρες Jordan Παπούτσια και δημιούργησε τα πιο trending Street Style looks!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Sneakers Μποτάκια Air Jordan 1

86 Προϊόντα
από 2

Ανακάλυψε στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά Jordan παπούτσια και διάλεξε το πιο basketball inspired 'fit ανάμεσα σε κορυφαίες Συλλογές και Exclusive στη JD! 

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Παπούτσια Jordan θα βρω στη JD Sports;

Τα παπούτσια Jordan δεν μπορούν να λείπουν από καμία Ανδρική, Γυναικεία αλλά ούτε και Παιδική συλλογή. Είναι το απαραίτητο στοιχείο για κάθε NBA fan αλλά και κι όσους αγαπούν το basketball inspired στυλ. Το JDSports.gr είναι το κατάλληλο μέρος για να βρεις trending Jordan σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως, λευκά, μαύρα, μωβ, πράσινα, καφέ, ή ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων για ένα πιο fresh vibe. Στη JD Sports σίγουρα θα βρεις την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα καθώς και το κατάλληλο μέγεθος. Δημιούργησε ένα εκρηκτικό outfit και τράβα όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Ποια είναι η σωστή φροντίδα για τα Jordan παπούτσια;

Στο JDSports.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία από παπούτσια Jordan, που είναι κατασκευασμένα από τα πιο premium υλικά! Για να απολαμβάνεις για όσο το δυνατό περισσότερο το fresh look και την εφαρμογή τους, χρειάζονται τακτική φροντίδα. Το κατάλληλο πλύσιμο των Jordans γίνεται στο χέρι, χρησιμοποιώντας μια βρεγμένη πετσέτα, μια οδοντόβουρτσα ή μια μαλακή βούρτσα. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς πως τα δερμάτινα και υφασμάτινα Jordans χρειάζονται διαφορετική φροντίδα. Θυμήσου τα δερμάτινα παπούτσια Jordan να τα πλένεις με κρύο νερό, ενώ τα υφασμάτινα πάντα σε χλιαρό προς ζεστό νερό. Έπειτα, με λίγο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό παπουτσιών, καθάρισε τα ανεπιθύμητα σημάδια στο άνω μέρος, την ενδιάμεση σόλα και την εξωτερική σόλα. Αν τα Jordan παπούτσια σου είναι λευκά ή ανοιχτόχρωμα, πρόσθεσε και λίγη μαγειρική σόδα. Για να έχεις λευκά και καθαρά κορδόνια, αφαίρεσέ τα από τα παπούτσια και άφησε τα για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με νερό και απορρυπαντικό ή υγρό πιάτων. Με μια οδοντόβουρτσα μπορείς να καθαρίσεις τους επίμονους λεκέδες. Σημαντικό είναι να αφήσεις τα παπούτσια και τα κορδόνια σου να στεγνώσουν πολύ καλά σε θερμοκρασία δωματίου. Επιπλέον, μπορείς να φροντίσεις να μυρίζουν τέλεια με ένα φυσικό αποσμητικό σπρέι με αιθέρια έλαια.

Ποια collections σε Jordan Παπούτσια θα βρω στο JD Sports;

Στη JD Sports υπάρχει διαθέσιμη μια τεράστια συλλογή από παπούτσια Jordan, που θα αναβαθμίσουν το street style σου! Από όποια collection και να διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Μπορείς να διαλέξεις το αγαπημένο σου kick ανάμεσα σε μια ποικιλία από collections όπως:

Air Jordan 1 Jordan Air Jordan Air 11 CMFT Low

Μπορώ να φορέσω τα Jordans μου στο γυμναστήριο;

Το βασικό χαρακτηριστικό των Jordan παπουτσιών είναι το μπασκετικό τους design. Διαθέτουν μαλακή εσωτερική σόλα από αφρό με αντικραδασμική προστασία που προσφέρει ομαλό και ανάλαφρο βηματισμό, και εξωτερική σόλα από καουτσούκ που υπογράφει αξιόπιστη πρόσφυση. Προσφέρουν έξτρα στήριξη του αστραγάλου και του πέλματος, ώστε να τα χρησιμοποιείς είτε στη βόλτα σου είτε στα basketball courts. Όσον αφορά το γυμναστήριο, προτίμησε αυτά τα Jordans για χαλαρό περπάτημα στον διάδρομο ή για warm up.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×