Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 10 - Έως 55

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικά Slides & Σανδάλια

Ανακάλυψε Παιδικά Slides & Σανδάλια για κορυφαίο Casual & Street Style.

73 Προϊόντα
από 2

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Παιδικά Slides & Σανδάλια, διάλεξε το πιο cool σχέδιο, ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Παιδικά Slides & Σανδάλια θα βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε στη JD Sports Παιδικά Slides & Σανδάλια σε trending colourways και exclusive designs, που θα απογειώσουν τα summer looks του μικρού και τα μικρής σου! Είτε για την παραλία είτε για τις απογευματινές βόλτες, θα βρεις το ιδανικό στιλ από Αγορίστικα και Κοριτσίστικα slides και παντόφλες, στο αγαπημένο τους χρώμα, όπως άσπρα, μαύρα, κόκκινα, μπλε, μπεζ, ροζ ή πολύχρωμα και tie dye design για extra funky vibes. Διάλεξε τον τρόπο δεσίματος που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις τους, όπως με Velcro λουράκια ή σε slip-on design για κορυφαία άνεση και επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος για την ηλικία του ώστε να απολαμβάνει τέλειο στιλ και αναπαυτικό βήμα κάθε μέρα!

Πως να διαλέξω τα ιδανικά Aγοριστικά Slides;

Αν ψάχνεις τα ιδανικά slides για αγόρι, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος! Βρες στο JDSports.gr τα πιο cool σανδάλια, σε slip-on design για μέγιστη άνεση ή με κλείσιμο με λουράκια Velcro για πιο σταθερή και ασφαλή εφαρμογή. Μπορείς να επιλέξεις τα Αγορίστικες παντόφλες για τις εξορμήσεις στην παραλία και τα πέδιλα για αγόρια για τις απογευματινές βόλτες και δραστηριότητες. Διάλεξε το αγαπημένο του χρώμα, όπως άσπρα, κόκκινα, μαύρα, μπεζ, μπλε, και πολλά άλλα που θα δώσουν την τέλεια πινελιά στις εμφανίσεις του. Όποιο και να διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μικρός σου θα απολαμβάνει δροσερή αίσθηση και αξεπέραστο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας!

Πως να επιλέξω μέγεθος για Κοριτσίστικα Σανδάλια;

Για να απολαμβάνουν οι μικρές μας φίλες στο έπακρο την ανάλαφρη αίσθηση και το φοβερό στιλ που έχουν να προσφέρουν τα Κοριτσίστικα Σανδάλια, χρειάζεται να είναι στο κατάλληλο μέγεθος. Στη JD Sports θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από Κοριτσίστικα Slides, που έρχονται σε κανονική, στενή ή φαρδιά γραμμή, οπότε είναι σημαντικό να ελέγχεις στη σελίδα που προϊόντος που θέλεις να αγοράσεις για να βεβαιωθείς ποια είναι η εφαρμογή του. Αν τα σανδάλια για κορίτσια είναι κατασκευασμένα σε κανονική γραμμή, μπορείς άφοβα να διαλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως, ενώ αν έχουν στενή ή φαρδιά γραμμή, προτίμησε ένα νούμερο μεγαλύτερο ή μικρότερο αντίστοιχα. Για έξτρα βοήθεια, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος, να βρεις εύκολα και με ακρίβεια το κατάλληλο νούμερο για την μικρή σου, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Τι Brands από Slides & Σανδάλια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις Slides & Σανδάλια σε παιδικά σχέδια από Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas, Crocs, Fila, κ.α. Η πιο cool συλλογή από Παιδικά και Εφηβικά πέδιλα είναι εδώ και σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×