Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 15 - Έως 140

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Γυναικεία Slides και Σανδάλια

Ανακάλυψε Γυναικεία Slides & Σανδάλια για Street Style και Casual Looks.

80 Προϊόντα
από 2

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή Γυναικείων Slides & Σανδαλιών και διάλεξε το πιο cool σχέδιο ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικεία Slides & Σανδάλια θα βρω στη JD Sports;

Βρες στο JDSports.gr τα πιο hot slides & σανδάλια για γυναίκες, που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και θα σου χαρίσουν όλη την άνεση που χρειάζεσαι. Ανακάλυψε το ιδανικό στιλ για σένα από Γυναικεία πέδιλα και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρα, γκρι, καφέ, μαύρα, μπεζ, μωβ, ροζ, χακί που ταιριάζουν τέλεια με κάθε outfit, ή πέρασε σε άλλο επίπεδο με τα χρυσά, ασημί, πολύχρωμα ή με animal print design slides που κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις. Μπορείς να διαλέξεις τις γυναικείες παντόφλες με slip-on σχεδιασμό για κορυφαία άνεση, ή τα γυναικεία σανδάλια με Velcro λουράκια για έξτρα σταθερή εφαρμογή. Είτε επιλέξεις τα γυναικεία πέδιλα με all-over print, είτε εκείνα με διακριτικό λογότυπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίζεις!

Πως να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος σε γυναικεία slides;

Βάλε την άνεσή σου σε προτεραιότητα και διάλεξε τα γυναικεία slides στο ιδανικό μέγεθος για σένα. Για να το κάνεις αυτό, είναι σημαντικό να ελέγχεις αν οι γυναικείες παντόφλες που θες να αγοράσεις είναι κατασκευασμένες σε κανονική, στενή ή φαρδιά εφαρμογή και να επιλέξεις το μέγεθος ανάλογα. Αν τα γυναικεία σανδάλια έχουν κανονική γραμμή, μπορείς να διαλέξεις το μέγεθος που παίρνεις συνήθως, ενώ αν είναι κατασκευασμένα σε στενή ή φαρδιά εφαρμογή, προτίμησε ένα νούμερο μεγαλύτερο ή μικρότερο αντίστοιχα. Για να είσαι απόλυτα σίγουρη, συμβουλέψου το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος, ώστε να βρεις με ακρίβεια το κατάλληλο νούμερο για τα γυναικεία slides σου, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Ποιές είναι οι καλύτερες συλλογές από γυναικεία σανδάλια;

Στη JD Sports θα βρεις γυναικεία σανδάλια σε trending collections που θα απογειώσουν το street και casual style σου! Μία από τις δημοφιλέστερες συλλογές από γυναικεία πέδιλα είναι η Crocs Classic Clog, που αποτελείται από κομμάτια που φέρουν το iconic design του brand και έχουν αγαπηθεί για το μοναδικό στιλ τους. Εξίσου αγαπημένη συλλογή είναι η adidas Adilette, με τις signature παντόφλες που είναι ιδανικές για την παραλία αλλά και τις καθημερινές βόλτες σου, αλλά και η Nike Victori One που περιλαμβάνει slides με σούπερ αναπαυτικό και μαλακό πάτο. Βρες τες μαζί με πολλές άλλες στο JDSports.gr!

Τι Brands από Γυναικεία Πέδιλα και Παντόφλες θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις τα ιδανικά Γυναικεία Πέδιλα και Παντόφλες σε μοναδικά colourways και designs από Top Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas, Birkenstock, Crocs, και πολλά άλλα. Ανακάλυψέ τα!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×