Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 8 - Έως 70

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 64 %

Γυναικεία Crop Top

Ανακάλυψε τα πιο hot Γυναικεία Crop Tops για Street Style, Casual και Sporty Looks!

49 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Crop Tops και διάλεξε το πιο stylish design ανάμεσα σε μια ποικιλία από Exclusive Collections και Top Brands!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικεία Crop Tops θα βρω στη JD Sports;

Θες να ξεχωρίζεις all-year-round με τα πιο hot outfits, είτε στη βόλτα είτε στο γυμναστήριο; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, καθώς στη JD Sports θα βρεις μεγάλη ποικιλία από άνετα και στιλάτα Γυναικεία Crop Tops σε σχέδια από Exclusive Collections και Top Brands. Μπορείς να διαλέξεις από αμάνικα crop top μέχρι κοντές μπλούζες με κουκούλα και να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Ανακάλυψε τα πιο cool Κοντά Μπλουζάκια και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, την ιδανική για σένα εφαρμογή και το κατάλληλο μέγεθος… και είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις το τέλειο look με το πιο ξεχωριστό crop top που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Ποια Brands από Γυναικεία Crop Tops υπάρχουν στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Γυναικεία Crop Tops σε σχέδια από Exclusive Brands όπως Pink Soda Sport, αλλά και Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, The North Face, Vans κ.α. Η πιο hot συλλογή από Κοντά Μπλουζάκια σε Premium Fashion και Street Style Designs βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να δημιουργήσεις το επόμενο σου ‘fit, that will make you SLAY!

Τι στιλ Γυναικεία Crop Tops θα βρω στη JD Sports;

Βρες μια μεγάλη ποικιλία από Γυναικεία Crop Top Μπλουζάκια είτε για τη βόλτα είτε για το γυμναστήριο. Διάλεξε τα αμάνικα crop μπλουζάκια για τις καλύτερες επιδόσεις στα workout sessions σου αλλά και τα Crop Tops με μακρύ μανίκι για πλήρη κάλυψη στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Απογείωσε το street style σου με τα Crop φούτερ που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου τα cropped T-Shirt που είναι ιδανικά για καθημερινή άνεση και αξεπέραστο στιλ.

Τι χρώμα Γυναικεία Crop Tops θα βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε τα πιο cool Γυναικεία Κοντά Μπλουζάκια και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, μπεζ ή πολύχρωμο colourway για πιο funky vibe. Ανανέωσε τα everyday essentials σου με ένα άσπρο ή μαύρο Crop Μπλουζάκι για classic vibes, ή πρόσθεσε retro style με τα πολύχρωμα colourways.

Ποια είναι η τέλεια εφαρμογή για ένα Crop Top;

Στη JD Sports θα βρεις κοντομάνικα και μακρυμάνικα Crop Tops που ταιριάζουν απόλυτα στα μέτρα και τις προτιμήσεις σου. Προτίμησε ένα crop top μπλουζάκι σε χαλαρή γραμμή για σούπερ laidback vibes. Τα κοντά μπλουζάκια με στενή γραμμή για body contouring εφαρμογή είναι ιδανικά για ένα night-out, ενώ τα Crop Tops σε κανονική εφαρμογή είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα που ψάχνεις ένα άνετο μπλουζάκι για καθημερινή χρήση.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×