Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 15 - Έως 150

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικά Sneakers

Ανακάλυψε Παιδικά Sneakers για Κορυφαία Street Style Looks και Καθημερινές Εμφανίσεις, σε σχέδια που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι κάθε ηλικίας. 

Για Αγόρια Για Κορίτσια Nike adidas PUMA Nike Air Max

370 Προϊόντα

Bρες τη μεγαλύτερη συλλογή Παιδικών Sneaker Παπουτσιών και διάλεξε το πιο cool ζευγάρι μέσα από μια ποικιλία Top Brands και Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Παιδικά Sneakers θα βρω στη JD Sports;

Αν μεγαλώνεις επίδοξους sneakerheads που τους αρέσει να ξεχωρίζουν σε κάθε τους 'fit, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος! Στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από Αγορίστικα και Κοριτσίστικα Sneakers σε Exclusive σχέδια και colorways, που σίγουρα δεν υπάρχουν σε πολλές παιδικές συλλογές. Βρες το πιο super σχέδιο από low top, mid top ή high top Παιδικά Sneakers και διάλεξε το αγαπημένο χρώμα του μικρού σου, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα παιχνιδιάρικο πολύχρωμο colorway. Έπειτα, διάλεξε το ιδανικό style με βάση το υλικό της κατασκευής τους: premium δέρμα για ένα sleek, πιο formal look, καμβάς για καθημερινό look, σουέντ για χειμερινό street look και συνθετικό με συνδυασμούς πολλών υλικών και υφών για ένα πρακτικό look κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Βρες την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των μικρών μας φίλων με κλείσιμο με κορδόνια, velcro/ σκρατς ή slip on design και το κατάλληλο μέγεθος για την ηλικία τους!

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Παιδικά Casual και Street Style Sneakers σε σχέδια από Exclusive Collections και Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas, New Balance, Converse, Vans, Fila, Reebok, Puma, Under Armour κ.α. H πιο cool συλλογή από Premium Fashion και Street Style Sneakers βρίσκεται στη JD Sports και περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να διαλέξουν το επόμενο ζευγάρι creps τους.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×