Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 27 - Έως 230

Nike Sneakers

Ανακάλυψε Nike Sneakers σε Κορυφαία Styles, για άνετες και super cool street εμφανίσεις!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Nike Air Force 1 Nike Dunk Nike Air Max

496 Προϊόντα
από 7

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Nike Sneaker Παπούτσια ή Μποτάκια και διάλεξε το πιο μοντέρνο ζευγάρι μέσα από μια ποικιλία Exclusive Collections και Designs!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Sneakers θα βρω στη JD Sports;

Για εσένα που θες να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση, η JD Sports εξασφάλισε τη μεγαλύτερη συλλογή από Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Sneakers για καθημερινά και street 'fits. Βρες Exlcusive Collections και μοναδικά colorways που θα αποτελέσουν τα επόμενα go-to sneakers σου. Ανακάλυψε το πιο super σχέδιο από low top, mid top ή high top Νike Sneakers για Άνδρες, Γυναίκες, Παιδιά και Βρέφη και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο colorway. Έπειτα, διάλεξε με βάση το υλικό της κατασκευής τους και το look το οποίο θες να δημιουργήσεις: premium δέρμα για ένα sleek, πιο formal look, καμβά για καθημερινό look, σουέντ για χειμερινό street look και συνθετικό με συνδυασμούς πολλών υλικών και υφών για ένα πρακτικό look κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Βρες την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου με κλείσιμο με κορδόνια, velcro/ σκρατς ή slip on design και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα!

Tι Collections από Nike Sneakers θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr θα βρεις Nike Sneakers στις πιο hot Collections, με Exclusive σχέδια και colorways. Mια ποικιλία από Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Nike Sneakers σε περιμένει για να σε βοηθήσει να γίνεις King of the Streets. Top Nike Sneakers Collections:

Nike Air Force 1 Nike Air Max 90 Nike Air Max 95 Nike Air Max 97 Nike Air Max 270 Nike Air More Uptempo Nike Air Huarache Nike Vapormax Nike Blazer Nike React Vision Nike Pegasus Nike Revolution Nike Downshifter 

Ποια Ανδρικά Nike Sneakers να επιλέξω;

Αν ψάχνεις τα ιδανικά kicks που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση, είσαι στο σωστό μέρος! Διάλεξε τα Ανδρικά Nike Air Max 90 ή Nike Air Max 95 που συνδυάζουν κορυφαία άνεση και στιλ, ώστε να μπορείς να τα φοράς όλη μέρα. Για ένα all-time-classic style, προτίμησε τα Nike Air Force 1 που μπορείς να συνδυάσεις με οποιοδήποτε outfit, για όλες τις περιστάσεις. Αν θες να κάνεις dress up, μια τέλεια επιλογή είναι τα Nike Blazer Low ’77, με αναπαυτική εφαρμογή και vintage στιλ.

Έχει η JD Sports Γυναικεία Nike Sneakers;

Εννοείται πως στo JDSports.gr θα βρεις πλούσια συλλογή από Γυναικεία Nike Sneakers, που θα γίνουν η Νο1 επιλογή σου! Υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από μεγέθη και χρωματισμούς, για να γίνεις και εσύ Queen of the Streets!

Ποιά Nike Sneakers να επιλέξω για το παιδί μου;

Το JDSports.gr διαθέτει μια πλούσια συλλογή από παιδικά Nike Sneakers, που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή των μικρών μας φίλων! Τα Nike Air Force 1 είναι ένα hot pick που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα και να γίνει η τέλεια προσθήκη σε κάθε outfit. Τα sneakers που θα κλέψουν σίγουρα όλες τις εντυπώσεις είναι τα Nike Air More Uptempo, που χαρίζουν αξεπέραστο στιλ. Εξίσου κορυφαία επιλογή είναι τα Nike Dunk, ένα staple κομμάτι σε ξεχωριστούς χρωματισμούς που δίνει τα απόλυτα retro vibes.

Πως να φροντίσω σωστά τα Nike Sneakers μου;

Ανακάλυψε στη JD Sports Nike παπούτσια με τα πιο ποιοτικά υλικά! Η τακτική φροντίδα των Nike Sneakers σου θα τα διατηρήσει αναλλοίωτα, σαν ολοκαίνουρια! Για να τα καθαρίζεις εύκολα και με ασφάλεια, ανάμειξε ζεστό νερό με λίγο απορρυπαντικό ή υγρό πιάτων και χρησιμοποίησε μια μαλακή βούρτσα, ή μια παλιά οδοντόβουρτσα, για να αφαιρέσεις με απαλές κινήσεις τους λεκέδες. Αν τα sneakers σου είναι λευκά ή ανοιχτόχρωμα μπορείς να προσθέσεις και μια μικρή ποσότητα από μαγειρική σόδα. Όσον αφορά τα κορδόνια, τοποθέτησε τα μέσα σε νερό με λίγο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό παπουτσιών, πλύνε τα με τα χέρια και στέγνωσέ τα με μια μαλακή πετσέτα. Τέλος, τα Nike sneakers είναι σημαντικό να στεγνώνουν με φυσικό τρόπο, ώστε να διατηρούν το χρώμα και το σχήμα τους.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×