Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 30 - Έως 130

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Nike Ζακέτες

Οι Nike ζακέτες είναι ένα κορυφαίο layer για να τελειοποιήσεις το Street Style look σου.

Ανδρικές Γυναικείες Nike Tech Fleece Nike Sportswear

54 Προϊόντα

Στη JD Sports θα βρεις ζακέτες Nike σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά σχέδια. Τα κορυφαία Σχέδια και οι Συλλογές Exclusive στην JD περιμενουν να τα ανακαλύψεις! Στον Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, JDSports.gr, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping. Σε περιμένουν Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα! 

Τι Nike Ζακέτες θα βρω στη JD Sports;

Το JDSports.gr είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις ένα refresh στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς θα βρεις μεγάλη ποικιλία από Nike ζακέτες σε Exclusive σχέδια, που θα κάνουν κάθε σου 'fit για να ξεχωρίζει. Μια ζακέτα Nike δεν μπορεί να λείπει από καμία Ανδρική, Γυναικεία ή Παιδική συλλογή. Είναι απαραίτητο στοιχείο για το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την άνοιξη ή ακόμα και το καλοκαίρι. Βρες trending styles και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρες, άσπρες, καφέ, ροζ, κόκκινες, γκρι, καφέ, κόκκινες, ροζ ή ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων!

Τι Nike ζακέτες γυναικείες θα ανακαλύψω;

Οι Nike γυναικείες ζακέτες είναι τα απόλυτα staples για κάθε Γυναικεία γκαρνταρόμπα και στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από Exclusive designs που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις είτε στο γυμναστήριο είτε στη βόλτα. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, εδώ θα βρεις το πιο cool σχέδιο ζακέτας με κουκούλα ή χωρίς. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, καφέ, μπεζ, που ταιριάζουν τέλεια με το αγαπημένο σου outfit. Έπειτα, διάλεξε την γραμμή (κανονική, στενή, φαρδιά) που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα, με κλείσιμο φερμουάρ για να εξατομικεύεις την εφαρμογή της, και είσαι έτοιμη!

Θα βρω Nike ζακέτες ανδρικές;

Εννοείται! Σε περιμένουν στη JD Sports οι πιο hot Nike ζακέτες για άνδρες σε μοναδικά σχέδια και το signature style του brand που απογειώνει κάθε εμφάνιση! Είτε το στιλ σου είναι αθλητικό, είτε street, θα βρεις την ιδανική Nike ανδρική ζακέτα που θα ολοκληρώσει τα ‘fits σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως γκρι, μαύρες, μπλε, ή ένα πολύχρωμο colourway με συνδυασμούς αποχρώσεων για super cool vibes. Επίλεξε την εφαρμογή και τον τρόπο κλεισίματος που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τα μέτρα σου και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις!

Ποιο στυλ σε Nike ζακέτες είναι τάση φέτος;

Οι Nike Ζακέτες, χάρη στο signature design και το μοναδικό τους στιλ, δεν είναι ποτέ εκτός μόδας! Μια πολυαγαπημένη συλλογή είναι η Nike Sportswear που περιλαμβάνει ζακέτες με ιδιαίτερο σχέδιο, τσέπη με φερμουάρ στο μπράτσο και μπορεί να φορεθεί και στο γυμναστήριο και στη βόλτα. Εξίσου κορυφαία επιλογή είναι οι Nike Tech Fleece Ζακέτες, που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους λόγω του σούπερ μαλακού υφάσματός τους και την άνεση που χαρίζουν. Διάλεξε την αγαπημένη σου… and stay trendy!

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τις Nike ζακέτες μου;

Μια Nike Ζακέτα πρέπει να σου προσφέρει άνεση κάθε στιγμή της ημέρας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διαλέγεις το κατάλληλο μέγεθος και την ιδανική εφαρμογή που ταιριάζει στα μέτρα σου. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και το στιλ σου, διάλεξε Nike Ζακέτες σε κανονική, στενή, ή oversized εφαρμογή. Αν η Ζακέτα σου έχει κανονική γραμμή μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως, ενώ αν έχει στενή ή χαλαρή εφαρμογή θυμήσου να διαλέξεις ένα μέγεθος μεγαλύτερο ή μικρότερο αντίστοιχα. Αν ακόμα έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να συμβουλευτείς τα μεγεθολόγια που υπάρχουν σε κάθε προϊόν, ώστε να αποκτήσεις το ιδανικό μέγεθος για εσένα!

Ποια χρώματα σε ζακέτες Nike είναι διαθέσιμα στη JD Sports;

Οι Nike Ζακέτες είναι ένα κορυφαίο layer, που ολοκληρώνει μέχρι και το πιο απλό look! Παίξε με χρωματισμούς, όπως γκρι, καφέ, μαύρες, μπεζ, μπλε, κ.α. και συνδύασε τες με το αγαπημένο σου outfit! Όποιο colourway και στιλ και να διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις έξτρα κάλυψη και αξεπέραστο στιλ!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×