Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 22 - Έως 160

adidas Sneakers

Ανακάλυψε adidas Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά Styles, για άνετες και super cool street εμφανίσεις. 

263 Προϊόντα
από 4

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από adias Sneaker Παπούτσια ή Μποτάκια και διάλεξε το πιο μοντέρνο ζευγάρι μέσα από μια ποικιλία Exclusive Collections και Designs! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι adidas Sneakers θα βρω στη JD Sports;

Υιοθέτησε all-time-classic street style με ένα ζευγάρι adidas Sneakers από τη μεγάλη συλλογή της JD Sports. Εδώ θα βρεις μια ποικιλία από Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά adidas Sneakers σε σχέδια από Exclusive Collections και Moναδικά colorways, που δε συναντάς εύκολα στον δρόμο. Ανακάλυψε το πιο super σχέδιο από low top, mid top ή high top adidas Sneakers για Άνδρες, Γυναίκες, Παιδιά και Βρέφη και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο colorway. Έπειτα, διάλεξε με βάση το υλικό της κατασκευής τους και το look το οποίο θες να δημιουργήσεις: premium δέρμα για ένα sleek, πιο formal look, καμβά για καθημερινό look, σουέντ για χειμερινό street look και συνθετικό με συνδυασμούς πολλών υλικών και υφών για ένα πρακτικό look κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Βρες την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου με κλείσιμο με κορδόνια, velcro/ σκρατς ή slip on design και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα!

Tι Collections από adidas Sneakers θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr θα βρεις adidas Sneakers στις πιο hot Collections, με Exclusive σχέδια και colorways. Mια ποικιλία από Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά adidas Sneakers σε περιμένει για να σε βοηθήσει να γίνεις King of the Streets.

adidas Ozweego adidas Adifom adidas Forum adidas ZX adidas U_Path adidas Nizza adidas NMD adidas Gazelle adidas Superstar 

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×